ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΣΟΚ ωραία χρόνια: Στο… σφυρί μπομπονιέρα από το γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη

Στο… σφυρί βγάζει ένας Κρητικός μπομπονιέρα από το γάμο του άλλοτε ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη. Δεν είναι λίγες οι φορές που το παλιό ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου έρχεται πολλές φορές στο προσκήνιο για ευχάριστους κυρίως λόγους. Ένας άνδρας από το Ηράκλειο, επαναφέρει στη μνήμη μας τον Ανδρέα Παπανδρέου, βγάζοντας...
ΠΑΣΟΚ ωραία χρόνια: Στο… σφυρί μπομπονιέρα από το γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη

Στο… σφυρί βγάζει ένας Κρητικός μπομπονιέρα από το γάμο του άλλοτε ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το παλιό ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου έρχεται πολλές φορές στο προσκήνιο για ευχάριστους κυρίως λόγους.

Ένας άνδρας από το Ηράκλειο, επαναφέρει στη μνήμη μας τον Ανδρέα Παπανδρέου, βγάζοντας σε πλειστηριασμό ένα «κειμήλιο» του γάμου του με τη Δήμητρα Λιάνη, φτάνοντας ένα εντυπωσιακό ποσό.

Πρόκειται για ένα γαμήλιο κουτί το οποίο αναγράφει «ΑΝΔΡΕΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ», που είναι αρκετά πολυτελές και από γνωστό οίκο της Αθήνας. Φυσικά, έχει όλα τα συνοδευτικά εντός του, που δεν είναι άλλα από σφραγίδες, ενθυμήματα και άλλα.

Το εντυπωσιακό είναι όχι ότι πωλείται, καθώς κατά καιρούς έχουμε δει να πωλούνται μετάλλια, κέρματα άλλης εποχής, ημερολόγια, εθνικά σύμβολα, αλλά το γεγονός ότι πωλείται στην ιλιγγιώδη τιμή των 5.000 ευρώ από τον πωλητή!

Μάλιστα, υπάρχουν τρεις προσφορές μέχρι τώρα στην δημοπρασία που δείχνουν ότι το ενδιαφέρον για την μπομπονιέρα είναι τόσο μεγάλο, που οι προσφορές που δίνονται έχουν ανέλθει στο διπλάσιο ύψος της αρχικής τιμής πώλησης, φτάνοντας τα 10.000 ευρώ, δείγμα της… τρέλας που επικρατεί.

«Κειμήλιο από τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου», γράφει χαρακτηριστικά στην αγγελία ο Κρητικός, δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο ήρθε στην κατοχή του.

Το γαμήλιο αντικείμενο περιήλθε στην κατοχή του όχι μέσω τρίτου προσώπου, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι του προσφέρθηκε από τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, όμως δεν αποκαλύπτει αν το έλαβε ως προσκεκλημένος στη γαμήλια τελετή ή σε δεύτερο χρόνο.

Δείτε την αγγελία στο vendora.gr:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TikTok: Μόνο στην Ελλάδα: Του έπεσε το εσώρουχο στην από κάτω, δείτε τι έκανε

Viral αλά ελληνικά : Παππούς ρίχνει μπουνιά σε τσακωμό στο κέντρο της Αθήνας (vid)

Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια σε viral μουσική συνάντηση στο TikTok!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣΟΚ ωραία χρόνια: Στο… σφυρί μπομπονιέρα από το γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.