ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Διασωληνωμένο παιδάκι 5,5 ετών που έπεσε από την καρότσα αγροτικού

Πολύ άσχημα νέα έρχονται από την Πάτρα, αφού ένα παιδάκια 5,5 ετών είναι διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης. Το άτυχο παιδάκι είχε ένα ατύχημα, όταν και έπεσε από την καρότσα ενός αγροτικού οχήματος, στο χωριό Πόρτες Αχαΐας. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βασίλης Αλεξόπουλος, ιατρός του Καραμανδανείου Παίδων όπου μεταφέρθηκε...

Ελευσίνα Πάτρα: Διασωληνωμένο παιδάκι 5,5 ετών που έπεσε από την καρότσα αγροτικού
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πολύ άσχημα νέα έρχονται από την Πάτρα, αφού ένα παιδάκια 5,5 ετών είναι διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Το άτυχο παιδάκι είχε ένα ατύχημα, όταν και έπεσε από την καρότσα ενός αγροτικού οχήματος, στο χωριό Πόρτες Αχαΐας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βασίλης Αλεξόπουλος, ιατρός του Καραμανδανείου Παίδων όπου μεταφέρθηκε χθες το βράδυ το παιδί με ιδιωτικό όχημα, είχε τραυματιστεί σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώρο Πάσχα: Τότε πληρώνεται

Το σώμα του φέρει πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του αφού φαίνεται μετά την πτώση του από την καρότσα του φορτηγού, να «πιέστηκε» από τη ρόδα του οχήματος.

Το παιδί άμεσα διασωληνώθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη και κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τα τραύματά του. Ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων.

Exit mobile version