ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέταξαν καπνογόνο σε συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου: «Εσείς που το είδατε και δεν τον πλακώσατε στις φάπες είστε το ίδιο μ@λ@#3ς!»

Πώς αντέδρασαν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ένας μουσικός του στη ρίψη καπνογόνου κατά τη διάρκεια συναυλίας.
Πέταξαν καπνογόνο σε συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου: «Εσείς που το είδατε και δεν τον πλακώσατε στις φάπες είστε το ίδιο μ@λ@#3ς!»

Την αποδοκιμασία τους προς έναν θεατή που πέταξε καπνογόνο πάνω στη σκηνή ενώ εκείνοι έπαιζαν μουσική, εξέφρασαν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ένας μουσικός του ο Δημήτρης Μυστακίδης.

Ο γνωστός τραγουδοποιός σχολίασε μεταξύ άλλων για το περιστατικό που συνέβη την Παρασκευή (23/6): «Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα»

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Με αφορμή το περιστατικό του καπνογόνου που έπεσε πάνω στην σκηνή σε πρόσφατη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου, ο ίδιος καλλιτέχνης δήλωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Facebook τα παρακάτω:

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα.

Εγώ τις μουσικές και τα τραγούδια τα γράφω με καλά συναισθήματα για τον κόσμο-για όντα και μη όντα- και δεν διανοούμαι ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη, κάτι που μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε και-ήδη- το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές αυτά τα χρόνια. Θέλω να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τις ανησυχίες μου.

Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά «υποβοηθήματα». Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου.

Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα.
Θ.Π. 24/06/23».

Πώς αντέδρασαν ο τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ένας μουσικός του στη ρίψη καπνογόνου κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Ακόμη πιο έντονη ήταν η αντίδραση ενός εκ των μουσικών του Θανάση Παπακωνσταντίνου που καταδίκασε με έντονο τρόπο όσους ανάβουν καπνογόνα στις συναυλίες, ενώ απέδωσε ευθύνες και σε όσους βρίσκονταν δίπλα σε αυτόν που πέταξε το καπνογόνο επί σκηνής και δεν αντέδρασαν αναλόγως.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μυστακίδης έγραψε στη δική του ανάρτηση:

«Επειδή ο επαγγελματισμός και η υπομονή έχουν και όρια. Εσύ που πέταξες το καπνογόνο στην σκηνή είσαι πολύ μ@%$*@ς. Εσείς που το είδατε και δεν τον πλακώσατε στις φάπες το ίδιο. Την επόμενη φορά που θα συμβεί, η συναυλία θα σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Άιντε μ@#$*@στ@!*α».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέταξαν καπνογόνο σε συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου: «Εσείς που το είδατε και δεν τον πλακώσατε στις φάπες είστε το ίδιο μ@λ@#3ς!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.