ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του προς όλα τα ΜΜΕ

Ανακοίνωσε εξέδωσε μέσω του δικηγόρου του, ο Πέτρος Φιλιππίδης, προκειμένου να μην εμπλακεί το όνομά του σε περιστατικά που «αγνοεί». Ο Πέτρος Φιλιππίδης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του, καθώς όπως σημειώνει «τα τελευταία 24ωρα συζητείται το όνομά μου ως εμπλεκόμενου σε περιστατικά που αγνοώ», ζητώντας να μη γίνει χρήση άμεση ή έμμεση αναπαραγωγή ή...
Πέτρος Φιλιππίδης: Η ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του προς όλα τα ΜΜΕ

Ανακοίνωσε εξέδωσε μέσω του δικηγόρου του, ο Πέτρος Φιλιππίδης, προκειμένου να μην εμπλακεί το όνομά του σε περιστατικά που «αγνοεί».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του, καθώς όπως σημειώνει «τα τελευταία 24ωρα συζητείται το όνομά μου ως εμπλεκόμενου σε περιστατικά που αγνοώ», ζητώντας να μη γίνει χρήση άμεση ή έμμεση αναπαραγωγή ή αναφορά του ονόματός του.

Αναλυτικά: 

«Πληροφορήθηκα από δημοσιογράφους, ότι τα τελευταία 24ωρα συζητείται το όνομά μου ως εμπλεκόμενου σε περιστατικά που αγνοώ. Με την παρούσα καλώ να απέχετε από οποιοδήποτε άμεση ή έμμεση χρήση, αναπαραγώγη, ή αναφορά του ονόματός μου, της εικόνας μου και της φωνής μου σε σχέση με περιστατικά που είναι δεκτικά προσβολής της προσωπικότητάς μου και της επαγγελματικής μου διαδρομής, πριν αυτά καταγγελθούν σε αρμόδιες αρχές, ώστε να μου δοθεί νόμιμα το δικαίωμα να απαντήσω σε αυτές.

Με λύπη παρατηρώ ότι τα τελευταία 24ωρα στήνονται ιδιότυπες τηλεδίκες. Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα, όπου ο κάθε ομιλών θα εκφέρει μια άποψη χωρίς να είναι σε θέση να διασταυρώσει προηγουμένως την όποια αναφορά σε αρμόδια αρχή, με αποτέλεσμα τη σπίλωση του ονόματός μου και της προσωπικότητάς μου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακολουθείται ένα modus operandi ομαδοποίησης περιπτώσεων με διαφορετικό αντικείμενο, χρόνο και πρόσωπα, με κοινό σημείο αναφοράς τη στοχευμένη απόδοση κατηγορίας. Σέβομαι οποιονδήποτε επιθυμεί να καταγγείλει μια συμπεριφορά, αλλά η Πολιτεία έχει θεσπίσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε καταγγελία, και σίγουρα αυτή δεν είναι μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ιστοσελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ξέρετε ποιός είμαι τα τελευταία 35 χρόνια. Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο. Παρακαλώ θερμώς να σεβαστείτε τη σύζυγό μου και το παιδί μας, καθώς με τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια, αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα. Για όποιον δεν σεβαστεί αυτήν την ειλικρινή και αυθόρμητη τοποθέτησή μου, επιφυλάσσομαι ρητώς παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Κατερίνα Λέχου για τον Γιώργο Κιμούλη: «Με έβριζε! Φοβόμουν…»

Αρζόγλου: «Άν ένας άνθρωπος τσακωθεί με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτρος Φιλιππίδης: Η ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του προς όλα τα ΜΜΕ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.