ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Οργή απο το απολογητικό υπόμνημα «Εκείνη μου όρμησε»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης απαντά για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν και δίνει τη δική του εκδοχή στα γεγονότα.

Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δήλωσε κατηγορηματικά αθώος στις κατηγορίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού στο απολογητικό του υπόμνημα, που ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλά για «εμμονικές γυναίκες» και τονίζει πως θύμα ανυπόστατων κατηγοριών.

Η εφημερίδα «ΜΠΑΜ» δημοσίευσε το πολυσέλιδο έγγραφο, στο οποίο ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται ότι διέπραξε τις ανάρμοστες πράξεις για τις οποίες είναι υπόλογος ενώ μάλιστα δήλωσε πως μία από τις γυναίκες που τον κατηγορούν ήταν εκείνη που του «όρμησε».

Ο προφυλακισμένος ηθοποιός αποκαλεί «εμμονική» την πρώτη καταγγέλλουσα και δηλώνει πως τον ενοχλούσε συνεχώς και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να την αποφύγει.

«Μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμη και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο με έφερνε σε δύσκολη θέση», υποστηρίζει για την καταγγέλλουσα, η οποία σύμφωνα με τα όσα λέει μπήκε στη σχολή με δική του παρέμβαση, όμως, ο ίδιος δεν θέλησε να την συγχαρεί διά ζώσης, γιατί ήταν πάντα άκρως διαχυτική μαζί του.

Όταν την απέφυγε σε μία βάφτιση που έτυχε να βρίσκονται, εκείνη είχε κλειστεί στην τουαλέτα και σύμφωνα με τον Φιλιππίδη έκλαιγε, λέγοντας: «Εγώ τον αγαπώ, είμαι ερωτευμένη μαζί του κι εκείνος ούτε μου μιλάει. Σπρώχνοντας με περίσσιο θράσος τη σύζυγό μου ήρθε να με χαιρετήσει αγκαλιάζοντάς με και φιλώντας με. Ένιωσα τρομερή αμηχανία για ακόμη μια φορά για τη διαχυτικότητά της αυτή αλλά και για την αγενέστατη συμπεριφορά της απέναντι σε εμένα και την σύζυγό μου».

Ο ίδιος, κατηγόρησε επίσης την γυναίκα, πως άλλαξε την αρχική της κατάθεση «για να προσδώσει σε αυτήν αξιόποινο χαρακτήρα» και επικαλέστηκε την κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ, ότι «πολύ πριν κινηθεί η ποινική διαδικασία εις βάρος του, ήδη από το 2010, η σύζυγός του είχε απευθυνθεί στη μητέρα της καταγγέλλουσας και στον ίδιο ρωτώντας τους τι συνέβη στην Α. καθότι η συμπεριφορά της ήταν τουλάχιστον επίμονη και μη αρμόζουσα».

Στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών η ηθοποιός όπως αναφέρει ο Φιλιππίδης κατήγγειλε ότι στην πρόβα «προσπάθησα και έβαλα τα δύο μου χέρια μέσα στο παντελόνι της, αλλά με σταμάτησε και πήγε στο μπάνιο», ενώ στα όσα είπε στον εισαγγελέα υποστήριξε «ότι έβαλα το ένα χέρι μου μέσα και από το παντελόνι και από το εσώρουχο και ότι επιπλέον εισχώρησα και τα δάχτυλά μου στο αιδοίο της».

Σε ό,τι αφορά την καταγγελία για απόπειρα βιασμού το 2010, ο κατηγορούμενος ηθοποιός ισχυρίστηκε έψαχνε για πιθανή αντικαταστάτρια ηθοποιού της παράστασης και τη συγκεκριμένη του τη γνώρισε κοινός τους φίλος, δικηγόρος. Ο ίδιος της είπε να έρθει στο θέατρο και τον «μαγνήτισε η ομορφιά της», γεγονός που οδήγησε σε ερωτικές συνευρέσεις που έγιναν με τη συναίνεσή της μέσα στο θέατρο, όπου εκείνη έμπαινε από την πλαϊνή πόρτα για να μην τη βλέπουν οι εργαζόμενοι.

Όταν εκείνος την απέρριψε από αντικαταστάτρια εκείνη δήλωσε ο ηθοποιός ότι εξοργίστηκε γι΄αυτό και αποφάσισε να τον εκδικηθεί κάνοντας την ψευδή καταγγελία της.

 

Exit mobile version