ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτσας: «Η μάσκα ίσως γίνει υποχρεωτική σε περισσότερους κλειστούς χώρους και εκκλησίες»

Αρκετές σκέψεις για νέα μέτρα κατά του κορονοϊού έχει η κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει υποχρεωτική η χρήση μάσκας και σε άλλους κλειστούς χώρους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο γιος του ήρωα των Ιμίων βαφτίζει την πυραυλάκατο «Καραθανάσης» «Πράγματι μας...

Πέτσας: Η χρήση μάσκας ίσως γίνει υποχρεωτική σε περισσότερους κλειστούς χώρους
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αρκετές σκέψεις για νέα μέτρα κατά του κορονοϊού έχει η κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει υποχρεωτική η χρήση μάσκας και σε άλλους κλειστούς χώρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο γιος του ήρωα των Ιμίων βαφτίζει την πυραυλάκατο «Καραθανάσης»

«Πράγματι μας ανησυχεί η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού ιδίως στα αστικά κέντρα, και γι αυτό εξετάζεται έπειτα από εισήγηση των ειδικών η περαιτέρω υποχρεωτική χρήση μάσκας σε διάφορους κλειστούς χώρους, μεταξύ των οποίων και σε άλλα εμπορικά καταστήματα, στα οποία σήμερα δεν είναι υποχρεωτική, αλλά ακόμη χρήσης της στις εκκλησίες μας όπου βλέπουμε και εκεί να υπάρξει ξανά συγχρωτισμός. Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να στείλουμε το μήνυμα ότι εχθρός είναι ο εφησυχασμός και η χαλάρωση», απάντησε ο Στέλιος Πέτσας σε σχετική ερώτηση.

Exit mobile version