ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πηγή Δεβετζή: Σοκ και θλίψη για την Ολυμπιονίκη

Πηγή Δεβετζή: Μια ανείπωτη τραγωδία έχει «χτυπήσει» την οικογένεια της γνωστής αθλήτριας και Ολυμπιονίκη, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ανιψιός της αυτοκτόνησε στην Κεφαλονιά! Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», ο 20χρονος Φίλιππος Θεοφιλάτος, το τρίτο παιδί της ξαδέρφης της Δεβετζή, έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από μία εβδομάδα. Σύμφωνα με το ekefalonia.gr ο άτυχος νέος, λίγο πριν από...
Πηγή Δεβετζή: Σοκ και θλίψη για την Ολυμπιονίκη

Πηγή Δεβετζή: Μια ανείπωτη τραγωδία έχει «χτυπήσει» την οικογένεια της γνωστής αθλήτριας και Ολυμπιονίκη, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ανιψιός της αυτοκτόνησε στην Κεφαλονιά!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», ο 20χρονος Φίλιππος Θεοφιλάτος, το τρίτο παιδί της ξαδέρφης της Δεβετζή, έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ekefalonia.gr ο άτυχος νέος, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, έδεσε ένα καλώδιο γύρω από τον λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, το οποίο βρισκόταν στην αυλή του ξενοδοχείου που διατηρεί ο πατέρας του.

Πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι η Πηγή Δεβετζή είχε μιλήσει πρόσφατα με τον άτυχο 20χρονο και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Αλεξανδρούπολη, μια και η μητέρα του, αλλά και η Ολυμπιονίκης, κατάγονται από κει.

Ο πρόωρος και απροσδόκητος θάνατος του Φίλιππου φέρνει στον νου της αθλήτριας μνήμες από τον χαμό μιας κακής φίλης της, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο, καθώς και από την απώλεια του αγαπημένου πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2012.

Και τα δύο αυτά γεγονότα συνέβησαν στην Κεφαλονιά και είναι ο λόγος που η Πηγή Δεβετζή έχει σταματήσει να επισκέπτεται το νησί, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πηγή Δεβετζή: Σοκ και θλίψη για την Ολυμπιονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.