ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυκνή ομίχλη στο «Ελ. Βενιζέλος» – Πτήσεις προσγειώθηκαν σε άλλα αεροδρόμια

Αρκετά αεροπορικά δρομολόγια με προορισμό την Αθήνα, προσγειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο λόγω πυκνής ομίχλης.
Πυκνή ομίχλη στο «Ελ. Βενιζέλος» – Πτήσεις προσγειώθηκαν σε άλλα αεροδρόμια

Ένα πυκνό πέπλο από ομίχλη κάλυψε την ατμόσφαιρα της Αττικής το βράδυ της Παρασκευής (5/11), δημιουργώντας προβλήματα ορατότητας γύρω από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά αεροπορικά δρομολόγια με προορισμό την Αθήνα άλλαξαν πορεία και πραγματοποίησαν προσγείωση στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο.

Νωρίτερα, στη Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε και αεροπλάνο της Aegean που εκτελούσε το δρομολόγιο Ζυρίχη – Αθήνα, για τον ίδιο λόγο.

Να σημειωθεί πως τα σύγχρονα αεροπλάνα έχουν όλα τα εφόδια να κάνουν πτήσεις σε δύσκολες συνθήκες.

Από εκεί και πέρα ωστόσο είναι στην ευχέρεια του πιλότου αλλά και της αεροπορικής εταιρίας να αποφασίσει αν θα γίνουν οι πτήσεις και πάντα με την προϋπόθεση ότι το αεροδρόμιο έχει όλα τα εφόδια για να γίνονται τέτοιου είδους προσγειώσεις μόνο με τα όργανα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πυκνή ομίχλη στο «Ελ. Βενιζέλος» – Πτήσεις προσγειώθηκαν σε άλλα αεροδρόμια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.