ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύρρος Δήμας: Εμφανώς συγκινημένος στην κηδεία της μητέρας του

Ο Πύρρος Δήμας έχασε την μητέρα του, Ελευθερία, από καρδιακή προσβολή και στην κηδεία της, στην Χειμάρρα ήταν συντετριμμένος.

Ο Πύρρος Δήμας ήταν παρών στην κηδεία της μητέρας του χθες στην Χειμάρρα και όπως ήταν φυσικό παρουσιάστηκε συγκινημένος.
Δύσκολες στιγμές...
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Πύρρος Δήμας ήταν παρών στην κηδεία της μητέρας του χθες στην Χειμάρρα και όπως ήταν φυσικό παρουσιάστηκε συγκινημένος.

Όπως διαβάσατε προχθές από το Sportime, o Πύρρος Δήμας υπέστη ακόμα ένα… χτύπημα. Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του μετά από καρδιακή προσβολή.

Έτσι βρέθηκε στην Χειμάρρα για το τελευταίο «αντίο» στον άνθρωπο που τον έφερε στον κόσμο. Η Ελευθερία Δήμα έμεινε για πολλά χρόνια στην Αθήνα, όμως είχε επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, όπου και «έφυγε» βρισκόμενη στο ίδιο της το σπίτι, στα 75 της χρόνια.

Αξίζει να αναφερθεί πως θάφτηκε δίπλα στον άντρα της Βίκτωρα, που έφυγε από την ζωή το 2017. Στην κηδεία της παρών ήταν και ο αδερφός του Πύρρου Οδυσσέας, όπως επίσης συγγενείς και φίλοι. Ο Πύρρος μέσα σε διάστημα τριών χρόνων αρχικά έχασε την γυναίκα του και στην συνέχεια και την μητέρα του.

Exit mobile version