ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πλημμύρισαν» Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Εικόνες σοκ από το μέλλον

Στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, μπορεί να δούμε εικόνες σοκ, αν ανέβει λίγο ακόμα η θερμοκρασία του πλανήτη, σύμφωνα με μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη θα δούμε εικόνες σοκ αν ανέβει και άλλο η θερμοκρασία του πλανήτη, όπως προβλέπει μη κερδοσκοπικός οργανισμός.
Εικόνες εφιαλτικές...
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη θα δούμε εικόνες σοκ αν ανέβει και άλλο η θερμοκρασία του πλανήτη, όπως προβλέπει μη κερδοσκοπικός οργανισμός.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο πλανήτης κινδυνεύει γιατί μεταξύ άλλων αυξάνεται η θερμοκρασία του. Έτσι σύμφωνα με τους επιστήμονες πολλές περιοχές ανά τον κόσμο απειλούνται. Είτε με ξηρασία ή με πλημμύρες. Κίνδυνος υπάρχει φυσικά για την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και άλλες τοποθεσίες στην Ελλάδα.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Climate Central, έκανε έρευνες και κατέληξε πως αν η θερμοκρασία της γης ανέβει τρεις βαθμούς πιο πάνω σε σχέση με αυτή που υπήρχε στα προ-βιομηχανοποίησης επίπεδα, τα πράγματα δεν θα είναι καλά για τις παραθαλάσσιες πόλεις.

Θα χρειαστούν πρωτοφανή μέτρα για να μην τις «πνίξουν» τα νερά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελούν στην χώρα μας η Θεσσαλονίκη και ο Πειραιάς.

Παρακάτω μπορείτε πως θα είναι η κατάσταση στον Άγιο Νικόλαο στον Πειραιά:

Eνώ αντίστοιχα τι θα επικρατεί στην καρδιά της συμπρωτεύουσας, στην Πλατεία Αριστοτέλους που είναι πολύ κοντά στην θάλασσα.

Πραγματικά εικόνες που προκαλούν τρόμο και δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα μακριά από το να γίνουν πραγματικότητα.

Exit mobile version