×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πολυτεχνείο – Κρήτη: Προσαγωγές στο Ηράκλειο – Πορεία στα Χανιά


Κώστας Παπαδόπουλος

Πολυτεχνείο – Κρήτη: Προσαγωγές στο Ηράκλειο – Πορεία στα Χανιά


Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας λόγω του Πολυτεχνείου είναι στο “πόδι” τόσο στο Ηράκλειο όσο και στα Χανιά.

Πολυτεχνείο – Κρήτη: Σε δεκάδες προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης άνδρες της ΕΛΑΣ που είχαν παραταχθεί από νωρίς στο κέντρο του Ηρακλείου ενόψει της προαναγγελθείσας συγκέντρωσης με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Όπως αναφέρει το cretalive, η παρουσία της ΕΛΑΣ ήταν ισχυρή και από νωρίς είχε διαφανεί ότι οι αστυνομικοί δεν θα επέτρεπαν τις συναθροίσεις και την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων ή άλλων εκδηλώσεων στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την ανάσχεση της πορείας του κορονοϊού.

Τα νεαρά άτομα που προσήχθησαν, κυρίως φοιτητές, κινούνταν σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου και εντοπίστηκαν στη διάρκεια ελέγχων, ενώ η συγκέντρωση η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, είχε προγραμματιστεί για τις έξι το απόγευμα.

Δείτε φωτογραφίες από την προσαγωγή καθώς και τη συγκέντρωση στο Ηράκλειο:

Με δεκάδες αστυνομικούς στο κέντρο των Χανίων, μέλη κομμάτων και συλλογικοτήτων κατέβηκαν στην πόλη και συγκεντρώθηκαν με πανό στην οδό Νικηφόρου Φωκά, πιο κάτω από το Ωδείο της πόλης.

Στη συνέχεια έκαναν πορεία μέχρι τη γωνία Κοραή και Ελ. Βενιζέλου.

Στη διάρκεια της μικρής πορείας, ακούστηκαν συνθήματα ενώ οι άνδρες της αστυνομίας βρίσκονταν σε απόσταση. Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε ομαλά περίπου στις 19.00

 

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει τουλάχιστον 50 προσαγωγές με τους προσαχθέντες να οδηγούνται κατά ομάδες στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου καταγράφονταν τα στοιχεία τους, τους επιβάλλονταν τα προβλεπόμενα πρόστιμα και στη συνέχεια αφήνονταν ελεύθεροι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόστιμο που επιβλήθηκε ανέρχεται στα 900 ευρώ, καθώς βεβαιώθηκαν για κάθε περίπτωση τρεις διαφορετικές παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, απαγόρευση συναθροίσεων και απαγόρευση μετακινήσεων.

 

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras