ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: Αργεί να φορτώσει το vouchers.gov.gr/powerpass – Τι γίνεται με το επίδομα

Προβλήματα με το «καλημέρα» στην πλατφόρμα για το Power Pass, η οποία έχει μετατραπεί σε τεστ... υπομονής!
Power Pass: Αργεί να φορτώσει το vouchers.gov.gr/powerpass – Τι γίνεται με το επίδομα

Power Pass: Πρεμιέρα με το… αριστερό κάνει η πλατφόρμα για την επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία άνοιξε και παρατηρούνται ήδη πολλά προβλήματα.

Όπως διαβάσατε στο Sportime, σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου, αναμενόταν να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων και την λήψη αποζημίωσης από τις επιπλέον χρεώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Παρόλα αυτά, είτε λόγω της αυξημένης ζήτησης είτε λόγω τεχνικού προβλήματος ή ακόμη και συνδυασμός αυτών, η πρόσβαση στο https://vouchers.gov.gr/powerpass και εν συνεχεία τα βήματα για την αίτηση γίνονται με μεγάλες δυσκολίες.

Να σημειωθεί πως οι αιτήσεις γίνονται με βάση τον ΑΦΜ ο οποίος ορίζει την ημερομηνία της αίτησης για τα 600 ευρώ.

Power Pass: Τι να προσέξετε

Όταν λοιπόν με το καλό αποκατασταθούν τα προβλήματα, οι δικαιούχοι θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή σε ορισμένα στοιχεία, ώστε να μην υποχρεωθούν να δώσουν χρήματα, αντί να λάβουν!

Πολύ απλά, εάν κάποιος κάνει αίτηση με ψευδή στοιχεία και προκύψει από την αίτησή του να δικαιούται να λάβει 600 ευρώ, το μέγιστο ποσό που θα δοθεί, τότε μόλις από έλεγχο εντοπιστεί θα πρέπει να επιστρέψει τα διπλά, δηλαδή 1.200 ευρώ!

Από ‘κει και πέρα, οι καταναλωτές θα πρέπει να κοιτάξουν προσεκτικά τον λογαριασμό τους, καθώς αυτό που έχει σημασία είναι η ημερομηνία έκδοσης και όχι η περίοδος κατανάλωσης.

Τέλος, η αποζημίωση από τις επιπλέον χρεώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος αφορά τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί από την 1η Δεκεμβρίου του 2021 έως και τις 31 Μαΐου του 2022.

Ειδήσεις τώρα:

Ταξί: Αυξήσεις φωτιά – 4 ευρώ η ελάχιστη διαδρομή – Επιστρέφει το UBER X;

Fuel Pass: Προκλητικά αστεία τα χρήματα που θα δοθούν για αμόλυβδη και diesel

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος πνιγμένος στα αίματα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass: Αργεί να φορτώσει το vouchers.gov.gr/powerpass – Τι γίνεται με το επίδομα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.