ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: Εδώ μπαίνετε στο gov.gr για να κάνετε την αίτηση – Τι να προσέξετε

Από σήμερα τίθεται σε λειτουργία η πλατφόρμα του gov.gr για τις αιτήσεις απόκτησης του Power Pass.
Power Pass: Εδώ μπαίνετε στο gov.gr για να κάνετε την αίτηση – Τι να προσέξετε

Το Power Pass, η επιδότηση δηλαδή του ηλεκτρικού ρεύματος για τους υπερφουσκωμένους λογαριασμούς που κλήθηκαν να πληρώσουν οι πολίτες του τελευταίους μήνες, είναι πλέον γεγονός.

Από σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου, πλατφόρμα στο gov.gr στην οποία μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας βρίσκεται πλέον Online και σε λειτουργία έτοιμη να δεχτεί τις αιτήσεις για το επίδομα.

Οι δικαιούχοι υπολογίζονται πάνω είναι από 6 εκατομμύρια πολίτες και ο όγκος ο οποίος καλείται να εξυπηρετήσει η πλατφόρμα είναι τεράστιος με τους φόβους για δυσλειτουργία του συστήματος να υπάρχουν ήδη καθώς εμφανίζεται το μήνυμα ότι «η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη». Ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι αιτήσεις γίνονται για τις επόμενες 14 μέρες σε αντίθεση με το fuel pass.

Οι αιτήσεις γίνονται με βάση τον ΑΦΜ ο οποίος ορίζει την ημερομηνία της αίτησης για τα 600 ευρώ τα οποία παραχωρεί η Κυβέρνηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να κάνετε την αίτησή σας χρειάζεται να μπείτε στο παρακάτω λινκ https://vouchers.gov.gr/powerpass

 

Η πλατφόρμα παρέχει αναλυτικά τις οδηγίες τις οποίες πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε την αίτησή σας.

Την ίδια ώρα, ακόμη και ο ίδιος ο Χρήστος Σταϊκούρας παραδέχτηκε ότι οι επιδοτήσεις είναι «ψίχουλα» συγκριτικά με τα έξοδα των πολιτών ωστόσο η Κυβέρνηση συνεχίζει να παρουσιάζετε «περήφανη» για τα κατορθώματά της.

Είναι πραγματικά θλιβερό να παρουσιάζεται ως κυβερνητική παροχή, η επιστροφή ελάχιστων χρηματικών ποσών, από τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας οι οποίες έκαναν πάρτι με τα τιμολόγια, πάντα με τις ευλογίες της κυβέρνησης.

Αποτελεί μέγιστο εμπαιγμό και κοροϊδία, σε μια εποχή γενικευμένης ακρίβειας, το να συνεχίζουν οι πολίτες να πληρώνουν λογαριασμούς που δεν μπορούν να αντέξουν, χωρίς να γίνεται η παραμικρή προσπάθεια προστασίας τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Power Pass: Αργεί να φορτώσει η πλατφόρμα vouchers.gov.gr/powerpass – Τι γίνεται με το επίδομα

Ποιοι λάδωναν τον Γιώργο Τράγκα με χρήματα και σπίτια 

Efood: Θα σταματήσει να λειτουργεί το μεσημέρι – Τι έχει συμβεί

Σασμός: Δολοφονίες και φινάλε που στάζει αίμα

Άγριες Μέλισσες: Νεκρός ο ΜελέτηςΜε εγκεφαλικό η Μυρσίνη 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass: Εδώ μπαίνετε στο gov.gr για να κάνετε την αίτηση – Τι να προσέξετε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.