ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: Τότε θα δείτε λεφτά στον λογαριασμό σας – Όχι άλλες καθυστερήσεις!

Η ταλαιπωρία με το Power Pass φτάνει στο τέλος της όπως φαίνεται για τους δικαιούχους!
Power Pass: Τότε θα δείτε λεφτά στον λογαριασμό σας – Όχι άλλες καθυστερήσεις!

Αρκετή συζήτηση έχει γίνει γύρω από το Power Pass το οποίο έρχεται προκειμένου να επιστραφεί ένα κομμάτι από τα τεράστια ποσά που πλήρωσαν οι καταναλωτές για ηλεκτρικό ρεύμα και τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Η κοινωνική κατακραυγή οδήγησε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, να αλλάξει τα πράγματα και να δώσει αυτό το έκτακτο επίδομα, ενώ παράλληλα θα καταργήσει τη ρήτρα αναπροσαρμογής από την 1η Αυγούστου.

Πλέον όλες οι αιτήσεις στο «gov.gr» για την είσπραξη του Power Pass έχουν πραγματοποιηθεί και απομένει η πληρωμή στους λογαριασμούς του κάθε πολίτη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, οι δικαιούχοι αρχίζουν να βλέπουν λεφτά άμεσα και μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μιλάμε για μία χρονική περίοδο από την 1η Δεκεμβρίου 2021 έως τις 31 Μαΐου 2022 που αφορά τις πληρωμές στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Ενώ το επίδομα αρχίζει από τα 18 ευρώ και μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 600 σε ορισμένες περιπτώσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass: Τότε θα δείτε λεφτά στον λογαριασμό σας – Όχι άλλες καθυστερήσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.