ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass: Τότε θα γίνει η πληρωμή του Ιουνίου – Ποιοι δεν θα την πάρουν

Πότε αναμένεται να δουν οι δικαιούχοι στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους το νέο Power Pass που θα αφορά τον μήνα Ιούνιο. Ποιοι μένουν εκτός.
Power Pass: Τότε θα γίνει η πληρωμή του Ιουνίου – Ποιοι δεν θα την πάρουν

Power Pass: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την εμβόλιμη πληρωμή στο επίδομα ρεύματος.

Την ώρα που η Ελλάδα κάνει πρωταθλητισμό ακρίβειας ρεύματος σε επιχειρήσεις – νοικοκυριά, και με τον Κώστα Σκρέκα να μας προτρέπει σε «άσκηση» προετοιμασίας για ενεργειακή λιτότητα, τα «φιλοδωρήματα» του power pass φαντάζουν μια… σταγόνα στον ωκεανό.

Η πληρωμή θα γίνει τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτέμβρη και να χρήματα θα πιστωθούν αυτόματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Οι ημερομηνίες για τη δεύτερη φάση του επιδόματος για το ηλεκτρικό ρεύμα «κλείδωσαν», καθώς ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, δήλωσε πριν από μερικές μέρες ότι τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ για το Power Pass Ιουνίου.

Power Pass: Ποιοι δεν θα το πάρουν

Όσοι δεν έλαβαν χρήματα ούτε στον πρώτο γύρο, δεν θα δουν κάποιο ποσό στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Για τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί, θα ληφθούν στοιχεία από τους παρόχους ενέργειας για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί εντός Ιουνίου.

Όλα αυτά τη στιγμή που έρχονται νέες αυξήσεις από τον Σεπτέμβριο, με νέο κρυφό χαράτσι στους λογαριασμούς! Φυσικά, μια πολύ καλή λύση είναι να ρίξετε μια ματιά στο ποιος είναι ο κατάλληλος πάροχος για εσάς, έστω και σε αυτές τις τιμές.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass: Τότε θα γίνει η πληρωμή του Ιουνίου – Ποιοι δεν θα την πάρουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.