ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο δάσκαλος από την Ερέτρια

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον ανακριτή και εισαγγελέα ο 51 έτους δάσκαλος από την Ερέτρια, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο αδίστακτος εκπαιδευτικός συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας μέσα στο αυτοκίνητό του, όπου βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με το ανήλικο κορίτσι. Αυτό που σοκάρει ακόμη...
Προφυλακιστέος ο δάσκαλος από την Ερέτρια

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον ανακριτή και εισαγγελέα ο 51 έτους δάσκαλος από την Ερέτρια, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο αδίστακτος εκπαιδευτικός συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας μέσα στο αυτοκίνητό του, όπου βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με το ανήλικο κορίτσι.

Αυτό που σοκάρει ακόμη περισσότερο, είναι ότι ο 51χρονος είχε παρασύρει στα δίχτυα του την 14χρονη σήμερα μαθήτρια, από τον καιρό που την είχε μαθήτρια στο Δημοτικό σχολείο της Ερέτριας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κόρινθος: Μεγάλη η πυρκαγιά στις Κεχριές – Εκκενώθηκε κατασκήνωση

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, έφτασε στα δικαστήρια της Χαλκίδας, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, και ανακρίθηκε περίπου για δύο περίπου.

Γύρω στις 2,30 το μεσημέρι εξήλθε από τα δικαστήρια και με τη συνοδεία των αστυνομικών έφτασε στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προφυλακιστέος ο δάσκαλος από την Ερέτρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.