ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκλήσεις Τούρκου υφ. Εξωτερικών – Μιλάει για συνθήκες Άουσβιτς στον Έβρο

Για συνθήκες Άουσβιτς στον Έβρο κάνει λόγο ο Τούρκος υφυπουργός, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν σε ανάρτησή του στο twitter. Σε νέες προκλήσεις, χρησιμοποιώντας τη γνωστή πλέον μέθοδο της διασποράς fake news προχωρά η γειτονική χώρα μέσω του Κιράν, ο οποίος έφτασε ακόμη και στο σημείο να παρομοιάσει τις συνθήκες στη μεθοριακή γραμμή του Έβρου με το...
Προκλήσεις Τούρκου υφ. Εξωτερικών – Μιλάει για συνθήκες Άουσβιτς στον Έβρο

Για συνθήκες Άουσβιτς στον Έβρο κάνει λόγο ο Τούρκος υφυπουργός, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν σε ανάρτησή του στο twitter.

Σε νέες προκλήσεις, χρησιμοποιώντας τη γνωστή πλέον μέθοδο της διασποράς fake news προχωρά η γειτονική χώρα μέσω του Κιράν, ο οποίος έφτασε ακόμη και στο σημείο να παρομοιάσει τις συνθήκες στη μεθοριακή γραμμή του Έβρου με το Άουσβιτς, ποστάροντας μάλιστα φωτογραφίες που επανειλημμένα έχουν προβληθεί από τουρκικά ΜΜΕ ως μέσα προπαγάνδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος – Μεταναστευτικό: Θωρακίζονται τα σύνορα – Στήνονται κάμερες

«Αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι από το Άουσβιτς, αλλά από το Παζαρκουλέ (σ.σ. τουρκική πλευρά της μεθοριακής γραμμής στην περιοχή των Καστανιών Εβρου). Η Ελλάδα αρπάζει τα χρήματα, τα τηλέφωνα, τις ταυτότητες και τα ρούχα αθώων μεταναστών που περνούν τα σύνορα και τους επιστρέφει. Η Ευρώπη και ο κόσμος παριστάνουν τις στρουθοκαμήλους».

Μάλιστα, ο Γιαβούζ Σελίμ Κιράν αναφέρει στην ανάρτησή του και τους επίσημους λογαριασμούς τόσο του Ελληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, όσο και της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προκλήσεις Τούρκου υφ. Εξωτερικών – Μιλάει για συνθήκες Άουσβιτς στον Έβρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.