ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκόπης Δούκας: Καταγγελία για άγριο bullying από την Ελληνική Αστυνομία

Ο δημοσιογράφος Προκόπης Δούκας, καταγγέλλει δύο άντρες που δουλεύουν στην ελληνική αστυνομία, για bullying, για ένα περιστατικό που συνέβη στον δρόμο.
Προκόπης Δούκας: Καταγγελία για άγριο bullying από την Ελληνική Αστυνομία

O δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Προκόπης Δούκας, κατηγορεί την Ελληνική αστυνομία για bullying, σε ένα περιστατικό που συνέβη στον δρόμο.

Πιο συγκεκριμένα ο Προκόπης Δούκας, πήγαινε στην δημόσια τηλεόραση για να κάνει την εκπομπή του, όταν έγινε το συμβάν με την Ελληνική αστυνομία, όπως αναφέρει στο Twitter.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει πήγαινε στην δουλειά του, με ένα όχημα μπροστά του να πατάει πάνω στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Μάλλον ενοχλήθηκαν από την παρουσία του από πίσω και δίπλα τους και ο συνοδηγός εκνευρίστηκε και του φώναζε από το παράθυρο. Τότε ο δημοσιογράφος τους είπε πως οι ελεύθερες λωρίδες είναι για όλους και τους έκανε σήμερα με τα δύο δάχτυλα, της νίκης.

Αυτοί εκνευρίστηκαν πιο πολύ και προσπάθησαν να μπουν μπροστά του και να τον σταματήσουν αναπτύσσοντας ταχύτητα. Όμως δεν πρόσεξαν και έπεσαν σε σταθμευμένο λεωφορείο.

Στην συνέχεια τον καταδίωξαν σε όλη την Μεσογείων με τον φάρο και την σειρήνα αναμμένα, χωρίς να φοράνε διακριτικά, αφού νωρίτερα δεν σταμάτησε όπως του είχαν επισημάνει. Όταν έφτασαν στην ΕΡΤ του είπαν πως θα τα πουν στα δικαστήρια.

Ο δημοσιογράφος μιλάει στο ποστ του για παρενόχληση και πως δεν πρέπει να κάνουν κατάχρηση εξουσίας. Ενώ ενημερώνει πως όπως του είπαν οι νομικοί του, οι άντρες αυτοί της ΕΛ.ΑΣ, έριξαν το φταίξιμο στον ίδιο για να μην πληρώσουν την φθορά της κρατικής περιουσίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προκόπης Δούκας: Καταγγελία για άγριο bullying από την Ελληνική Αστυνομία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.