ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτομαγιά: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

24ωρη απεργία σε λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό – Στάση εργασίας το Μετρό
Πρωτομαγιά: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Πρωτομαγιά αύριο, Τετάρτη και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έχουν ήδη προαναγγείλει μαζικά 24ωρη απεργία με εξαίρεση το Μετρό.

Στο Μετρό ανακοίνωσαν πως για την Πρωτομαγιά, θα γίνει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 09:00 και από εκείνο το σημείο τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 10 λεπτά. Μετά τις 17:00 ως τη λήξη της βάρδιας, τα δρομολόγια θα γίνονται ανά 15 λεπτά.

Αντίθετα, δεν θα κινηθούν καθόλου λεωφορεία, τρόλεϊ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, καθώς οι υπάλληλοι έχουν ήδη προαναγγείλει 24ωρη απεργία.
Όσον αφορά το Τραμ, οι συρμοί θα κινούνται ανά 20′ λεπτά.

Σε απεργία κατεβαίνει και η ΠΝΟ, πράγμα που σημαίνει πως τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια. Κανονικά θα πραγματοποιούνται δρομολόγια με πλοία κυπριακής σημαίας ωστόσο.

Όσοι πήγαν στα νησιά όμως, καλούνται να επιστρέψουν σήμερα (30/4), καθώς αύριο ως τα μεσάνυχτα, δεν θα γίνει κανένα δρομολόγιο για τους επιβάτες.

Κλείνουν οι φούρνοι την Πρωτομαγιά

Απεργία την Πρωτομαγιά θα κάνουν όμως και τα καταστήματα. Οι φούρνοι θα είναι κλειστοί αύριο, μετά από ανακοίνωση του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης. Οι κάτοικοι θα πρέπει να πάρουν ψωμί σήμερα για δύο ημέρες, αφού αύριο θα είναι κλειστά τα καταστήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρωτομαγιά: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.