ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΣΑΚ για Γεωργιάδη: «Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας» (vid)

Σκληρή ανακοίνωση του ΠΣΑΚ για τα όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ανακοίνωση με την οποία μιλάει για τα όσα δήλωσε πριν λίγες μέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εξέδωσε ο ΠΣΑΚ.

Συγκεκριμένα ο γνωστός πολιτικός είχε αναφερθεί για τον Έλληνα σούπερ σταρ του NBA, αποκαλώντας «Ακετονούμπο», ενώ είχε προσθέσει: «Ως Έλληνας δεν παίζει στο ΝΒΑ; Ο Έλληνας δεν λένε ότι είναι; Ιθαγένεια ελληνική έχει, κάπου στην Αφρική γεννήθηκε, δεν θυμάμαι».

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει, αφού ο «Greek Freak», γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Έτσι η ανακοίνωση που εξέδωσαν είχε ως τίτλο : «Η ημιμάθεια χείρων εστί και αυτής ταύτης της αμάθειας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μεγάλη έκπληξη προκάλεσαν στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, οι δηλώσεις του κύριου Άδωνι Γεωργιάδη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε, πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποτελεί ίνδαλμα για εκατομμύρια παιδιά και διαφημίζει όσο κανένας τη χώρα μας στο εξωτερικό, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα.

Θέλουμε να πιστεύουμε, πως οι δηλώσεις του κύριου Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν από άγνοια και δεν έγιναν για λόγους εντυπωσιασμού και προβολής.

Ο σύνδεσμος μας είναι υπερήφανος για τον Γιάννη, όπως και για κάθε Έλληνα καλαθοσφαιριστή και αθλητή γενικότερα.

Ο αθλητισμός ενώνει και είναι πάνω απ’ όλα.

Ο αθλητισμός σηκώνει την Ελλάδα ψηλά.

Η πολιτική;»

Το εκπληκτικό βίντεο του ESPN για τον Αντετοκούνμπο (vid)

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Συγκλονίζει η μητέρα του δέκα χρόνια μετά… (vid)

Exit mobile version