ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Έκρυβαν ηρωίνη μέσα σε λάκκο στο χωράφι τους

Σημαντική επιτυχία για τη Δίωξη Ναρκωτικών
Ρέθυμνο: Έκρυβαν ηρωίνη μέσα σε λάκκο στο χωράφι τους

Το πολύ το σκάψε-σκάψε για να κρύψουν την ηρωίνη τους πρόδωσε. Γνωστοί οι συλληφθέντες στις Αρχές, αλλά περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τους πιάσουν. Και έτσι κι έγινε.

Οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων, οι οποίοι έκρυβαν ποσότητα ηρωίνης μέσα σε έναν λάκκο που είχαν ανοίξει σε χωράφι.
Μετά από πληροφορίες που έφτασαν στις αρχές, οι αστυνομικοί πήγαν στο εν λόγω χωράφι που οι άνδρες έκρυβαν την ηρωίνη, έσκαψαν το χώρο, εντόπισαν ένα γυάλινο δοχείο το οποίο περιείχε πάνω από 200 γραμμάρια ηρωίνης.

Στη συνέχεια προχώρησαν στην σύλληψη των τριών δραστών, δύο αδελφών 41 και 45 ετών κι ενός ακόμη ατόμου 42 χρόνων.Παράλληλα οι αρχές κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στα σπίτια τους βρήκαν και κατάσχεσαν:ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,υπολείμματα ηρωίνης σε οικιακό σκεύος,το χρηματικό ποσό 1.650 ευρώ ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και 3 κινητά τηλέφωνα.Επιπλέον, κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσικλέτα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η Δίωξη Ναρκωτικών του Ρεθύμνου κινήθηκε μεθοδικά και συνέλαβε τους εμπόρους. Πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια της πόλης και σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των συλληφθέντων λύγισε και άρχισε να… κελαηδάει για τις παράνομες πράξεις των άλλων. Μέσα σε όλα είπε ακόμα και για βαποράκια που βοηθούσαν τη διανομή μέσα σε μαγαζιά που διατηρούν εκτός της πόλης του Ρεθύμνου. Δόθηκαν και στοιχεία για μεγάλες ποσότητες χαπιών που διακινούσαν άλλοι. Αναμφίβολα πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρέθυμνο: Έκρυβαν ηρωίνη μέσα σε λάκκο στο χωράφι τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.