ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: «Πάρτι» στα σχόλια για τον συμβάν με τον σερβιτόρο: «Θαλάσσια σχολή σερβιτόρων»

Πώς αντέδρασε το Twitter στο περιστατικό με τον σερβιτόρο σε μαγαζί της Ρόδου που πήγαινε την παραγγελία μέσα στη θάλασσα.
Ρόδος: «Πάρτι» στα σχόλια για τον συμβάν με τον σερβιτόρο: «Θαλάσσια σχολή σερβιτόρων»

Ρόδος: Σε ένα από τα κορυφαία θέματα της επικαιρότητας έχει εξελιχθεί το συμβάν με τον σερβιτόρο σε παραλιακό μπαρ του νησιού όπου σερβιτόρος σέρβιρε πελάτες που κάθονταν αρκετά μέσα στη θάλασσα σε ειδικές υπερυψωμένες ξαπλώστρες.

Το Twitter «πήρε φωτιά» με αρκετούς να «καυτηριάζουν» το σκηνικό τονίζοντας πως πλήττεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και πως η εικόνα που βγάζει στο εξωτερικό ο  ελληνικός τουρισμός δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Άλλοι πάλι τόνιζαν ότι είναι πολύ πιο ευχάριστο να εργάζεσαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον από το να είσαι σερβιτόρος πχ στο κέντρο της Αθήνας με ντάλα ήλιο και καυσαέρια.

Όσοι είχαν αυτή την άποψη τη βάσιζαν και στο γεγονός ότι ο ίδιος ο σερβιτόρος είπε οτι δεν είχε πρόβλημα να σερβίρει πελάτες μέσα στη θάλασσα καθώς τόσο ο μισθός του όσο και το πουρμπουάρ ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά.

 Ρόδος: Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά tweets για το περιστατικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόδος: «Πάρτι» στα σχόλια για τον συμβάν με τον σερβιτόρο: «Θαλάσσια σχολή σερβιτόρων»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.