ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρομά: «Ντου» σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Oμάδα τουλάχιστον πέντε Ρομά εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω να κλέβουν ρεύμα από την Ολύμπια Οδό στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής τρυπώντας τοιχίο και τον δρόμο. Διερχόμενη ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. καταδίωξε και συνέλαβε τον έναν από τους Ρομά με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση με λοστούς και πέτρες από δεκάδες άτομα του καταυλισμού. Στόχο είχαν να καταστρέψουν τις...
Ρομά: «Ντου» σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Oμάδα τουλάχιστον πέντε Ρομά εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω να κλέβουν ρεύμα από την Ολύμπια Οδό στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής τρυπώντας τοιχίο και τον δρόμο.

Διερχόμενη ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. καταδίωξε και συνέλαβε τον έναν από τους Ρομά με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση με λοστούς και πέτρες από δεκάδες άτομα του καταυλισμού. Στόχο είχαν να καταστρέψουν τις υπηρεσιακές μοτοσυκλέτες και να τραυματίσουν τους αστυνομικούς.

Στο σημείο κατέφθασε άμεσα ισχυρή δύναμη της ΟΠΚΕ και περιπολικά της Άμεσης Δράσης. Κανένας από τους αστυνομικούς δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο βρέθηκε συντάκτης του Policenews που κατέγραψε τις καταστροφές που προκάλεσαν οι δράστες με στόχο να κλέψουν ρεύμα. Δείτε τις εικόνες πιο κάτω:

policenews.eu

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρομά: «Ντου» σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.