ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάλος με Ρομά που απειλεί στο TikTok ότι θα σκοτώνει αστυνομικούς και Έλληνες αν γίνει πόλεμος!

Αποτρόπαιες απειλές κατά πάντων από νεαρό Ρομά, με αφορμή τον θάνατο 17χρονου από αστυνομικά πυρά στο Λεοντάρι Βοιωτίας
Σάλος με Ρομά που απειλεί στο TikTok ότι θα σκοτώνει αστυνομικούς και Έλληνες αν γίνει πόλεμος!

Σάλος έχει προκληθεί με ένα απειλητικό βίντεο ενός νεαρού Ρομά που ανέβηκε στο TikTok, ο οποίος προειδοποιεί ότι σε περίπτωση πολέμου στην Ελλάδα, θα αρχίσει να σκοτώνει όποιον αστυνομικό και όποιον Έλληνα θα βρίσκει μπροστά του! Το εξοργιστικό βίντεο ανέβηκε με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου Ρομά από σφαίρα αστυνομικού στο Λεοντάρι Βοιωτίας τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, την ώρα που κορυφώνονται οι αντιδράσεις σε καταυλισμούς Ρομά, με επεισόδια να σημειώνονται σε Μέγαρα, Θήβα, Αλίαρτο, Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα ο νεαρός λέει στο βίντεο: «Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος -που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό, με τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Δολοφόνοι».

Σύμφωνα με το protothema, τα στοιχεία του συγκεκριμένου άνδρα έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό του.

Αυτό το σοκαριστικό μήνυμα μίσους μπορεί σίγουρα να μην αντιπροσωπεύει όλους τους Ρομά στην Ελλάδα, όμως δημιουργεί σοβαρούς προβληματισμούς σχετικά με τις φονικές και ανθελληνικές προθέσεις μιας σημαντικής μερίδας αυτών των ανθρώπων που το κάθε κοινωνικό τους ξέσπασμα λαμβάνει χαρακτηριστικά εθνικής «βεντέτας».

Ασφαλώς τίποτα δεν δικαιολογεί τη χαμένη ζωή του 17χρονου Ρομά, όμως είναι άλλο πράγμα να διαμαρτύρεσαι εντός νομικών πλαισίων απαιτώντας τη δικαίωση, και εντελώς άλλο πράγμα να λες ότι θα αρχίσεις να δολοφονείς Έλληνες, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Εδώ έχουμε να κάνουμε με εγκληματικά στοιχεία που πρέπει να τιμωρηθούν άμεσα και όσο παραμένουν ελεύθερα, είναι σαν να σκάβουμε τον «λάκκο» μας ως χώρα. Η αστυνομική αυθαιρεσία είναι άλλο θέμα και η ασύδοτη δράση των Ρομά κακοποιών είναι άλλο θέμα, που πρέπει να εξετάζονται ξεχωριστά.

Άλλοι Ρομά δηλώνουν περήφανα ότι είναι Έλληνες και πολύ καλά κάνουν, αλλά άλλοι εκφράζουν ρατσιστικό μίσος και λένε ότι είναι εχθροί της Ελλάδας και επίδοξοι δολοφόνοι Ελλήνων. Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να κάνει τα στραβά μάτια στην ανεξέλεγκτη δράση τέτοιων κακοποιών στοιχείων που υπάρχουν στις τάξεις των Ρομά και έχουν γίνει κράτος εν κράτει που συντηρείται από την παρανομία, με τους αστυνομικούς να συζητούν μεταξύ τους ότι εκείνοι τους πιάνουν και οι εισαγγελείς τους βγάζουν έξω.

Ναρκωτικά, εμπόριο όπλων, κλοπές, ληστείες, καταστροφές υποδομών, αδέσποτες σφαίρες που σκοτώνουν κόσμο, και τώρα ευθείες απειλές ότι αυτοί οι εγκληματίες καιροσκοπούν να γίνουν «πέμπτη φάλαγγα» της Τουρκίας σε περίπτωση πολέμου. Και δυστυχώς η κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αντιμετωπίζουν αυτές τις απειλές κοντόφθαλμα, ως «μεμονωμένα περιστατικά», ενώ από πίσω τους κρύβεται μια ολόκληρη νοοτροπία μίσους που σε μια κρίσιμη ώρα μπορεί να λάβει εφιαλτικές διαστάσεις.

Και αυτό συμβαίνει διότι οι κυβερνήσεις αποφεύγουν να ξεριζώσουν το έγκλημα που κρύβεται στους καταυλισμούς, αλλά προτιμούν να «χαϊδεύουν» και να επιδοτούν τέτοια «μπουμπούκια» όπως ο νεαρός στο βίντεο, με αποτέλεσμα οι εγκληματικές συμμορίες να έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα.

Σε ένα κράτος που «κοιμήθηκε» όταν ένας ολόκληρος «στρατός» μαχαιροβγαλτών ταξίδεψε από την Κροατία μέχρι την Αθήνα για να σπείρει τον θάνατο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, σοκάρεται κανείς και μόνο να υποθέσει τι θα μπορούσε να συμβεί από χιλιάδες ομοϊδεάτες αυτού του Ρομά σε περίπτωση μιας εθνικής κρίσης…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάλος με Ρομά που απειλεί στο TikTok ότι θα σκοτώνει αστυνομικούς και Έλληνες αν γίνει πόλεμος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.