ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάμος: Μεγάλη φωτιά στο κέντρο μεταναστών

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (26/4) στο ΚΥΤ Σάμου. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για το τι την προκάλεσε. Η Σάμος είναι από τα νησιά που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια λόγω του μεταναστευτικού. Η φωτιά ξέσπασε στο ΚΥΤ της και γεωγραφικά τοποθετείται στην έκταση πίσω από τα εξωτερικά ιατρεία...

Με απόφαση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», εγκρίθηκε ποσό άνω του 1.500.000 ευρώ στη Σάμο.
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (26/4) στο ΚΥΤ Σάμου. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για το τι την προκάλεσε.

Η Σάμος είναι από τα νησιά που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια λόγω του μεταναστευτικού. Η φωτιά ξέσπασε στο ΚΥΤ της και γεωγραφικά τοποθετείται στην έκταση πίσω από τα εξωτερικά ιατρεία πρώτης αξιολόγησης για τον COVID-19 της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Από εκεί και πέρα, η παρέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση. Στο σημείο βρίσκεται ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στράντζος, αντιδήμαρχοι και ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης.

Πηγή φωτογραφίας: Samos24

 

Exit mobile version