ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάρα Σάντερς: «Ο Θεός ήθελε να γίνει Πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ»

«Πιστεύω ότι ο Θεός καλεί όλους μας να έχουμε διαφορετικούς ρόλους σε διαφορετικές χρονικές στιγμές», ανέφερε μεταξύ αλλων
Σάρα Σάντερς: «Ο Θεός ήθελε να γίνει Πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ»

Η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Σαρά Σάντερς δήλωσε πως  ο Θεός ήθελε Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ.

«Πιστεύω ότι ο Θεός καλεί όλους μας να έχουμε διαφορετικούς ρόλους σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και νομίζω ότι ο Θεός ήθελε να γίνει ο πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ και γι ‘αυτό είναι εκεί» ανέφερε η Σάντερς σε σχετική συνέντευξη και συνέχισε λέγοντας:

«Νομίζω ότι έχει κάνει μια τεράστια δουλειά στη στήριξη πολλών και στην υλοποίηση των πραγμάτων που οι άνθρωποι της πίστης επιθυμούν».

Η κυβέρνηση έπαψε να λειτουργεί για περισσότερο από ένα μήνα – το μακρύτερο κλείσιμο της ιστορίας των ΗΠΑ – αφού ο Τραμπ απαίτησε 5.7 δισεκατομμύρια δολάρια για νέα χρηματοδότηση στα σύνορα και οι Δημοκρατικοί, οι οποίοι ελέγχουν το Σώμα, αρνήθηκαν να εγκρίνουν τα κεφάλαια.

Η Σάντερς διαβεβαίωσε επίσης στη συνέντευξη ότι η ανακοίνωση του Trump πωςθα αποσύρει τον αμερικανικό στρατό από τη Συρία δεν θα έθετε σε κίνδυνο τους Χριστιανούς στην περιοχή.

«Κοιτάξτε, ο Πρόεδρος κατέστησε σαφές ότι υποστηρίζουμε τους Χριστιανούς, ότι υποστηρίζουμε τους Κούρδους», δήλωσε η Σάντερς, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος «το έκανε σαφές στην Τουρκία».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάρα Σάντερς: «Ο Θεός ήθελε να γίνει Πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.