ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολεία: Θα αρχίσει νωρίτερα η νέα χρονιά!

Σχολεία: Για το άνοιγμα των σχολείων μετά την πανδημία, τις πανελλαδικές εξετάσεις, τη νέα χρονιά αλλά και τις αλλαγές μέσω νομοσχεδίου στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι «ίσως αρχίσει νωρίτερα η σχολική χρονιά τον Σεπτέμβριο», προκειμένου να υπάρξει αναπλήρωση...
Σχολεία: Θα αρχίσει νωρίτερα η νέα χρονιά!

Σχολεία: Για το άνοιγμα των σχολείων μετά την πανδημία, τις πανελλαδικές εξετάσεις, τη νέα χρονιά αλλά και τις αλλαγές μέσω νομοσχεδίου στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι «ίσως αρχίσει νωρίτερα η σχολική χρονιά τον Σεπτέμβριο», προκειμένου να υπάρξει αναπλήρωση ύλης που δεν διδάχθηκε το διάστημα που έμειναν κλειστά τα σχολεία λόγω του ιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός-Ευχάριστα νέα: Αρνητικά όλα τα τεστ στο Κρανίδι

Όσο για το άνοιγμα των σχολείων, υποστήριξε ότι «δεν έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων, αναμένουμε τις εισηγήσεις των ειδικών» επισημαίνοντας ότι το υπουργείο «είναι έτοιμο για όλα τα σενάρια». Επανέλαβε ότι «βασική μας επιδίωξη είναι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιουλίου».

Δείτε στο video τι δήλωσε η Κεραμέως:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σχολεία: Θα αρχίσει νωρίτερα η νέα χρονιά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.