ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που εξαπατούσε πολίτες διαδικτυακά

Εξαπατούσε πολίτες σε αγοραπωλησίες αυτοκινήτων μέσω του διαδικτύου
Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που εξαπατούσε πολίτες διαδικτυακά

Ένας 50χρονος αστυνομικός κι ο 43χρονος συνεργός του συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, καθώς κατηγορούνται πως εξαπατούσαν πολίτες σε αγοραπωλησίες αυτοκινήτων μέσω του διαδικτύου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι δυο τους ανήκαν σε κύκλωμα και τηλεφωνούσαν σε πολίτες που είχαν καταχωρίσει αγγελίες πώλησης οχημάτων παριστάνοντας τους αγοραστές.
Εν συνεχεία, έστελναν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πλαστά αποδεικτικά τραπεζικών εμβασμάτων για την αγορά του οχήματος και μόλις το όχημα ερχόταν στην κατοχή τους, το διέθεταν προς πώληση ξανά με ψεύτικα στοιχεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική αρχή, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που εξαπατούσε πολίτες διαδικτυακά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.