ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρουν τα στοιχεία για τις αδελφές στο Δήλεσι – Δέχονταν βία καθημερινά

Τα δύο κορίτσια προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν με μαχαίρι, αλυσοπρίονο και χάπια.
Σοκάρουν τα στοιχεία για τις αδελφές στο Δήλεσι – Δέχονταν βία καθημερινά

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των δύο κοριτσιών που είχαν εξαφανιστεί από το Δήλεσι.

Οι ίδιες, παραδέχτηκαν στις αρχές του Ναυπλίου όπου και έδωσαν το παρών, πως δεν ήθελαν να επιστρέψουν σπίτι τους, ενώ κατήγγειλαν στις αρχές ενδοοικογενειακή βία.

Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες του Politisonline, τα δύο κορίτσια, 17 και 16 ετών, είχαν προσπαθήσει στο παρελθόν να βάλουν τέλος στη ζωή τους με τη μεγαλύτερη από τις δύο αδερφές να επιχειρεί να αυτοκτονήσει μία φορά με μαχαίρι και μία με αλυσοπρίονο.

Απεχθές είναι ακόμα το γεγονός, πως όταν η 16χρονη κατανάλωσε χάπια, ο πατέρας της δεν τη μετέφερε στο νοσοκομείο γιατί φοβόταν μήπως τον συλλάβουν οι αρχές.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί, ο πατέρας των δύο κοριτσιών ήταν πάντα κάτω από την επήρεια αλκοόλ, ενώ τα δύο κορίτσια λίγες μέρες πριν εξαφανιστούν, έφυγαν και διέμεναν σε φίλες τους που ένιωθαν ασφάλεια.

Μόλις ωστόσο επέστρεψαν στο σπίτι οι γονείς τους τις ξυλοκόπησαν άγρια και τις απαγόρεψαν να πάνε ξανά σχολείο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκάρουν τα στοιχεία για τις αδελφές στο Δήλεσι – Δέχονταν βία καθημερινά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.