ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sidarta: Δείχνει τον δρόμο ο γνωστός τράπερ – Τι έγραψε για τους αδικοχαμένους πιλότους (pics)

Ποιος είναι ο Sidarta που έστειλε ηχηρό μήνυμα ενότητας μετά (και) τον χαμό των δύο πιλότων
Sidarta: Δείχνει τον δρόμο ο γνωστός τράπερ – Τι έγραψε για τους αδικοχαμένους πιλότους (pics)

Sidarta: Είναι πολύ νέος, μόλις 23 ετών, προέρχεται από τον -παρεξηγημένο σε μεγάλο βαθμό- κόσμο της τραπ, όμως αποδεικνύει έμπρακτα ότι διαθέτει ενσυναίσθηση.

Με τις αναρτήσεις του στο Instagram, όπου παρεμπιπτόντως έχει πάνω από 140.000 followers, φανέρωσε το ποιόν του.

Ο Sidarta «ανέβασε» τις φωτογραφίες των αδικοχαμένων χειριστών του Canadair και ένα μήνυμα.

«Διήλθομεν διά πυρός και ύδατος. Αιωνία η μνήμη των ηρώων πυροσβεστών που θυσιάζονται κάθε χρόνο. Συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν. Ζούμε για άλλη μια χρονιά τραγικές στιγμές. Ο τόπος μας καταστρέφεται. Το μόνο που έχουμε είμαστε “εμείς”. Πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον.

Ετοιμάζονται δράσεις. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, οι συνεργάτες μου κι εγώ, για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται», έγραψε χαρακτηριστικά ο νεαρός τράπερ.

Παράλληλα, ο Sidarta έβαλε μαύρο φόντο στη φωτογραφία προφίλ του και ενημέρωσε ότι αναβάλλεται η συναυλία του στην Πάτρα λόγω του καύσωνα.

«Οφείλουμε να προστατεύσουμε την ασφάλεια του κοινού αλλά και των συντελεστών του Mediterranean Tour», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δυο λόγια για τον Sidarta

 

To πραγματικό όνομά του είναι Πάνος, μεγάλωσε στου Ζωγράφου και έχει καταγωγή από την Πελοπόννησο.

Άρχισε να ασχολείται με τη μουσική σε ηλικία 15 ετών, δοκίμασε να καταπιαστεί με την ηχοληψία, όμως, κατέληξε στη ραπ σκηνή.

Έχει κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια που έγιναν viral, ωστόσο το single «Akomi» ήταν εκείνο που τον έκανε ευρέως γνωστό μιας και μοιράστηκε πολύ στo TikTok.

Το όνομα Sidarta προήλθε από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Έρμαν Έσσε που ασχολείται με το πνευματικό ταξίδι της προσωπικής ανακάλυψης ενός άνδρα.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Ανάρτηση Sidarta για πιλότους

Ανάρτηση Sidarta για πιλότους

Ανάρτηση Sidarta για πιλότους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Sidarta: Δείχνει τον δρόμο ο γνωστός τράπερ – Τι έγραψε για τους αδικοχαμένους πιλότους (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα