ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση – Σύνταγμα: Αντιχριστιανικό μένος – Ξαφνικά άρχισαν να… ενοχλούνται και από τους σταυρούς που κρατούν οι διαδηλωτές!

Oι σταυροί και οι εικόνες τους... χαλάνε την αισθητική και αναγκάζονται να χαλάσουν το μανικιούρ τους στα πληκτρολόγια, γράφοντας θυμωμένα άρθρα για τους «σκοταδιστές σταυροφόρους» που – αν είναι δυνατόν- απαιτούν ισονομία και προστασία των Συνταγματικών τους δικαιωμάτων…
Συγκέντρωση – Σύνταγμα: Αντιχριστιανικό μένος – Ξαφνικά άρχισαν να… ενοχλούνται και από τους σταυρούς που κρατούν οι διαδηλωτές!

Συγκέντρωση – Σύνταγμα: Και τι δεν ακούστηκε στη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στο Σύνταγμα άλλα και σε σχεδόν 50 πόλεις όλης της Ελλάδας.

Τα μέσα μαζικής αποβλακώσεως έδωσαν ρέστα. Το ίδιο και οι δυνάμεις καταστολής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που προφανώς θορυβήθηκε από την μαζικότητα της πρώτης συγκέντρωσης.

Τα ΜΜΕ επιστράτευσαν ό, τι ταμπέλα είχαν και δεν είχαν για να ευτελίσουν τους ανθρώπους που διαμαρτύρονταν για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που συντελείται με πρόσχημα την καταπολέμηση της πανδημίας.

Τα παπαγαλάκια των media τους είπαν «αντιεμβολιαστές», τους είπαν «αρνητές των εμβολίων», τους βάφτισαν «ακροδεξιούς», τους έβγαλαν «υποστηρικτές του Κασιδιάρη»,

Και το «καλύτερο»; Τους ενόχλησε που κρατούσαν σταυρούς και εικόνες…

«Οι γραφικοί τύποι που δεν κρατούν αποστάσεις, άλλα κρατούν σταυρούς…», έγραφαν σε τίτλους, οι δυνάμεις μαζικής προπαγάνδας που ονειρεύονται πως ζούμε σε μια… «εκσυγχρονιστική», αποχριστιανοποιημένη Σοβιετία, όπου οι σταυροί και οι εικόνες τους χαλάνε την αισθητική και αναγκάζονται να χαλάσουν το μανικιούρ τους στα πληκτρολόγια, γράφοντας θυμωμένα άρθρα για τους «σκοταδιστές σταυροφόρους» που – αν είναι δυνατόν- απαιτούν ισονομία και προστασία των Συνταγματικών τους δικαιωμάτων…

Είδαμε και την πραγματικά απολαυστική αντίδραση της Σίας Κοσιώνη, κατά τη διάρκεια live μετάδοσης στην πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που μόλις αντίκρυσε σταυρό να σημαδεύει την κάμερα του καναλιού, μόνο που δεν κρύφτηκε κάτω από το γραφείο της!

Όταν διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, που κουβαλούν πάνω τους ένα σκασμό από προκλητικότατα αξεσουάρ και αντικείμενα που προσβάλουν βάναυσα τη δημόσια αιδώ, όχι μόνο δεν ακούγεται κιχ από τα μέσα ενημέρωσης, άλλα παρευρίσκονται «περήφανα» δίπλα τους και πολιτικοί αρχηγοί και βουλευτές και δημοσιογράφοι!

Και τώρα τους ενοχλεί ο σταυρός!

Αν είναι να τους ενοχλούν τόσο πολύ οι σταυροί, μήπως σκοπεύουν να τους καταργήσουν και αυτούς; Αφού τους εξαφάνισαν από τους κοντούς των σημαιών σε όλα τα δημόσια κτίρια, μήπως σκέφτονται να βγάλουν καμιά έκτακτη ΚΥΑ που θα ποινικοποιεί και το να κρατάς σταυρούς και ορθόδοξες εικόνες;

Μα θα μου πεις, εδώ το θράσος τους έφτασε μέχρι στο να ποινικοποιήσουν τη Θεία Κοινωνία, στους σταυρούς θα κολλήσουν;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκέντρωση – Σύνταγμα: Αντιχριστιανικό μένος – Ξαφνικά άρχισαν να… ενοχλούνται και από τους σταυρούς που κρατούν οι διαδηλωτές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.