ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκίνησε όλους τους Έλληνες ο μικρός Τάσος που παρέλασε μόνος του στο Μαθράκι

Ο μικρός Τάσος κατάφερε να τους συγκινήσει όλους παρελαύνοντας μόνος του στο Μαθράκι.
Συγκίνησε όλους τους Έλληνες ο μικρός Τάσος που παρέλασε μόνος του στο Μαθράκι

Την συγκίνηση όλων των Ελλήνων κατάφερε να προκαλέσει ο μικρός Τάσος από το Μαθράκι που παρέλασε 21 χρόνια μετά την τελευταία παρέλαση στο νησί!

Ο 9χρονος μαθητής κρατώντας περήφανα την Ελληνική σημαία έκανε πράξη την απόφαση του να κάνει παρέλαση ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, μπροστά στους 35 κατοίκους του ακριτικού νησιού.

Ο Τάσος κατοικεί στο νησί μαζί με την μητέρα του Ευγενία Γιαννοπούλου από το καλοκαίρι έπειτα από κάποιες φωτογραφίες που είδαν από το Μαθράκι και τους έπεισαν να μετακομίσουν στο νησί.

Με αυτόν τον τρόπο πήραν μια γενναία απόφαση για να βρεθούν σε ένα νησί που έχει εγκαταλειφθεί λόγω μετανάστευσης των κατοίκων και έδωσαν πνοή σε έναν τόπο που έμοιαζε να ερημώνει μέρα με την ημέρα.

Η κίνηση του μάλιστα να παρελάσει στα χώματα που πριν από 21 χρόνια πραγματοποιήθηκε η τελευταία παρέλαση συγκίνησε τους κατοίκους του νησιού, που οι περισσότεροι είναι μεγάλης ηλικίας.

Μαζί τους συγκινήθηκε και ολόκληρη η Ελλάδα, για το μεγαλείο ψυχής και Ελληνισμού που επέδειξε ο 9χρονος Τάσος!

Δείτε την συγκλονιστική στιγμή που 0 μικρός Τάσος παρέλασε μόνος του στο Μαθράκι:

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: ΟΠΕΚΕΠΕ: Βορίδης – Αυγενάκης και οι δικογραφίες για σκάνδαλα μαζεύτηκαν βουνό – Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά δεν την έχουμε δει

ΟΠΕΚΕΠΕ: Βορίδης – Αυγενάκης και οι δικογραφίες για σκάνδαλα μαζεύτηκαν βουνό – Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά δεν την έχουμε δει

Μετά από Τριαντόπουλο - Καραμανλή, τώρα και Βορίδης - Αυγενάκης στη σέντρα - Με κάθε υπουργό του Μητσοτάκη, έρχεται και μια δικογραφία δώρο

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κύπρος: Πέμπτη φάλαγγα στα κατεχόμενα! – Έλληνες του Ελληνοτουρκικού Φόρουμ συναντήθηκαν με τον ψευδοηγέτη Τατάρ!

Κύπρος: Πέμπτη φάλαγγα στα κατεχόμενα! – Έλληνες του Ελληνοτουρκικού Φόρουμ συναντήθηκαν με τον ψευδοηγέτη Τατάρ!

ΕΛΙΑΜΕΠ, μέλος του ΠΑΣΟΚ και λοιποί παρατρεχάμενοι της «ελληνοτουρκικής φιλίας» πήγαν να υποβάλουν τα... σέβη τους στον εγκάθετο του ψευδοκράτους!

Κοινωνία
Κοινωνία: Ρεκόρ αιτήσεων για τους πίνακες Ειδικής Αγωγής: Ξεπέρασαν τις 90.000!

Ρεκόρ αιτήσεων για τους πίνακες Ειδικής Αγωγής: Ξεπέρασαν τις 90.000!

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο ΑΣΕΠ λήγει σήμερα στις 20:00.

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει εκδώσει πορτοκαλί προειδοποίηση σε ισχύ έως τις 18:00

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει εκδώσει πορτοκαλί προειδοποίηση σε ισχύ έως τις 18:00

Οι αρχές καλούν τους πολίτες να παραμείνουν σε ασφαλείς εσωτερικούς χώρους.

Κοινωνία
Κοινωνία: Εθνικό Βατερλό με σφραγίδα Γεραπετρίτη η αμφισβήτηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από τη Λιβύη – Άμεσος κίνδυνος το τουρκολιβυκό μνημόνιο

Εθνικό Βατερλό με σφραγίδα Γεραπετρίτη η αμφισβήτηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από τη Λιβύη – Άμεσος κίνδυνος το τουρκολιβυκό μνημόνιο

Η Λιβύη βάζει φωτιά στο Αιγαίο - Πλήρως εκτεθειμένο το ΥΠΕΞ - Στον «αέρα» οι μεγαλοστομίες της κυβέρνησης για έρευνες της Chevron νοτίως της Κρήτης

Κοινωνία
Κοινωνία: Ακριβαίνει το νερό;

Ακριβαίνει το νερό;

Απαιτούνται 10,2 δισ. ευρώ για έργα ύδρευσης και άρδευσης, με επιπλέον 500-700 εκατ. ευρώ για την Αττική.

Κοινωνία
Κοινωνία: Κιβωτός: Τεράστια ανατροπή που «δείχνει» σκευωρία – 4 τρόφιμοι ανακάλεσαν τις κατηγορίες για τον π. Αντώνιο λέγοντας ότι εξαπατήθηκαν από τρίτους!

Κιβωτός: Τεράστια ανατροπή που «δείχνει» σκευωρία – 4 τρόφιμοι ανακάλεσαν τις κατηγορίες για τον π. Αντώνιο λέγοντας ότι εξαπατήθηκαν από τρίτους!

Απίστευτο φιάσκο της δικαιοσύνης - Μηχανισμό σκευωρίας «δείχνουν» οι πρώην κατήγοροι - Έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη δολοφονία χαρακτήρα του π. Αντωνίου

Κοινωνία
Κοινωνία: Περί ατομικής ευθύνης του ασθενούς

Περί ατομικής ευθύνης του ασθενούς

Ανατρέχοντας στα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση του 56χρονου αστυνομικού που κατέθεσε αγωγή γιατί ενημερώθηκε ένα χρόνο μετά από το χειρουργείο του στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ότι έχει καρκίνο

Κοινωνία
Κοινωνία: «Κεραυνοί» Καρυστιανού για ΝΔ και αντιπολίτευση: «Ντροπή για την κυβέρνηση και τα πολύτιμα δεκανίκια της»

«Κεραυνοί» Καρυστιανού για ΝΔ και αντιπολίτευση: «Ντροπή για την κυβέρνηση και τα πολύτιμα δεκανίκια της»

«Τελείωσε η παράσταση ή θα σας δούμε στα κανάλια να μιλάτε ξανά για δικαίωση των νεκρών;» έγραψε η Μ.Καρυστιανού για τα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν στήριξαν την πρόταση των συγγενών

Κοινωνία