ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό

Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό στη Θεσσαλονίκη. Ασθενοφόρα στο σημείο.
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό

Το πρωί της Τρίτης (28/9) δεν ξεκίνησε καλά για τη Θεσσαλονίκη, καθώς στην περιοχή Νέα Μαγνησία τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, πρόκειται για την αμαξοστοιχία 36-32 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη στη διάβαση Καβαλιέρος, στα δυτικά της πόλης.

Το διερχόμενο τρένο όπως δείχνουν οι πρώτες πληροφορίες συγκρούστηκε με φορτηγό που λόγω μηχανικής βλάβης, ακινητοποιήθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του φορτηγού. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία οδηγό στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» ενώ έχει ζητηθεί και η αποστολή λεωφορείου απο τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή βρίσκονται και έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ έχει αποκλειστεί η κυκλοφορία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.