ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Αγ. Δημητρίου για την «Ειρηνοδρομία 2024»

«Τρέχουμε για τα παιδιά, τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο!»
Συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Αγ. Δημητρίου για την «Ειρηνοδρομία 2024»

Ο Δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, σας προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, στις 12:30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου & Λυκείου Αγίου Δημητρίου (Στρογγυλό Σχολικό Συγκρότημα) Στρατηγού Παπάγου 23, με θέμα την ετήσια «Ειρηνοδρομία».

Το δρομικό γεγονός της Ειρηνοδρομίας αναμένεται να κινητοποιήσει, όχι μόνο την πόλη του Αγίου Δημητρίου, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, με αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ, 2,5 χλμ.  και 1 χλμ. για ΑμεΑ, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας αγώνα για όλους!

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης «Παναγούλεια 2024», που διοργανώνονται κάθε χρόνο προς τιμήν του αγωνιστή της Ειρήνης και της Δημοκρατίας, Αλέξανδρου Παναγούλη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Αγ. Δημητρίου για την «Ειρηνοδρομία 2024»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.