ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου: «Λύγισε» στον αέρα με τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη! (vid)

Η Σίσσυ Χρηστίδου «έσπασε» στον αέρα της εκπομπής ακούγοντας τον πατέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.
Σίσσυ Χρηστίδου: «Λύγισε» στον αέρα με τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη! (vid)

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλόνισε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Αφορμή για αυτή τη σύνδεση ήταν η έκθεση «She’s Gone» που αποτελείται από ρούχα που φορούσαν δολοφονημένες γυναίκες, και στην οποία έχει δοθεί ένα ρούχο της Ελένης.

Σε κάθε ρούχο τοποθετείται μια μικρή ετικέτα με το όνομα του θύματος, την ημερομηνία, τον τρόπο και το όργανο της δολοφονίας, καθώς και την ποινή του δικαστηρίου, εφόσον υπάρχει –ορισμένες περιπτώσεις δεν έχουν ακόμα διαλευκανθεί.

«Αυτά τα ρούχα δεν είναι άψυχα, όπως και τα ρούχα όλων των γυναικών και όλων των παιδιών που προβάλλονται στην έκθεση. Αυτά τα ρούχα έχουν ψυχή, έχουν φωνή και αυτή η φωνή θα γίνει ακόμα πιο βροντερή όταν πάμε όλοι μας και γίνουμε αλληλέγγυοι σε αυτή την προσπάθεια καλυτέρευσης της κοινωνίας μας.

Τα ρούχα αυτά της Ελένης δεν είναι μόνο της Ελένης, είναι και της Καρολάιν, της Ζωής, της Δώρας, της Γαρυφαλλιάς και τόσων άλλων κοριτσιών», είπε ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης.

Συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Ντρέπομαι να μιλήσω μετά από εσάς, δεν έχω κάτι να πω. Είναι τεράστιο το μεγαλείο της ψυχής σας και η δύναμη και το μήνυμα που φωνάζετε μέσα από δω και ελπίζω να ακούγεται και εκεί που πρέπει».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σίσσυ Χρηστίδου: «Λύγισε» στον αέρα με τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα