ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύστημα Συναγερμού Πολιτών 112: Tι θα συμβεί στη Σύρο

Σύστημα Συναγερμού Πολιτών 112: Στο πλαίσιο των δοκιμών του έργου 112-Συστήματος Συναγερμού Πολιτών, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019, στο χρονικό διάστημα από 14:00 έως 16:00. 
Σύστημα Συναγερμού Πολιτών 112: Tι θα συμβεί στη Σύρο

Σύστημα Συναγερμού Πολιτών 112: Στο πλαίσιο των δοκιμών του έργου 112-Συστήματος Συναγερμού Πολιτών, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019, στο χρονικό διάστημα από Ω/10:00 έως 12:00, παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Κυριάκου Πιερρακάκη.

Όλα αυτά με ευθύνη του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, εκπομπές – μηνύματα της υπηρεσίας Cell Broadcast και SMS στην περιοχή της Σύρου.

Οι εκπομπές Cell Broadcast θα ληφθούν από όσες κινητές συσκευές βρίσκονται εντός της περιοχής και υποστηρίζουν την υπηρεσία εκπομπής κυψέλης (Cell Broadcast) ή/και έχουν γίνει ρυθμίσεις ώστε να είναι ενεργοποιημένη.

Τα μηνύματα θα είναι της μορφής «ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΗ-ΜΜ-ΕΕΕΕ ΩΩ:ΛΛ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΕΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ» .

Διαβάστε επίσης:

Παράταση δηλώσεων 2019: Εκπνέει η προθεσμία υποβολής

Παράταση δηλώσεων 2019: Παράταση μιας ημέρας στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων έδωσε χθες (Δευτέρα 29/7) το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να μην υπάρξει συμφόρηση στο Taxisnet, καθώς περίπου 150.000 δηλώσεις δεν είχαν ακόμη κατατεθεί.

Το Υπουργείο Οικονομικών ήθελε ουσιαστικά να μην αφήσει «στα κρύα του λουτρού» όσους ξεκίνησαν ήδη να συμπληρώνουν τις φορολογικές δηλώσεις τους, δίνοντας έτσι διευκόλυνση μιας ημέρας για υποβολές χωρίς πρόστιμα των δηλώσεων Ε1 στο Taxisnet.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν και επισήμως το βράδυ της Δευτέρας, με απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, δεν θα θεωρηθούν εκπρόθεσμες οι δηλώσεις που θα μπουν στο σύστημα με ημερομηνία 30 Ιουλίου 2019.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σύστημα Συναγερμού Πολιτών 112: Tι θα συμβεί στη Σύρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.