ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στη Γλυφάδα – Νεκρός Άραβας σε πολυτελές ξενοδοχείο

Άραβας χρηματιστής βρέθηκε νεκρός σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Γλυφάδα

Νεκρός Άραβας εντοπίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Γλυφάδα και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Νεκρός Άραβας εντοπίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Γλυφάδα και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Νεκρός Άραβας εντοπίστηκε σε δωμάτιο ακριβού ξενοδοχείου στη Γλυφάδα και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο 44χρονος άνδρας, χρηματιστής στο επάγγελμα εντοπίστηκε νεκρός στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (28/1) στη σουίτα που διέμενε, από την καμαριέρα του ξενοδοχείου.

Να σημειωθεί πάντως ότι στο πλευρό του βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και χάπια ζάναξ.

Αναλυτικότερα στη σουίτα, φέρεται να βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, ενώ ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως τις τελευταίες μέρες είχε προβεί σε διαδοχικές αναλήψεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Ο θάνατος του Άραβα στη Γλυφάδα ήταν αιφνίδιος, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να παρουσίαζε και επιληπτικά επεισόδια.

Η σύζυγός του τον αναζητούσε από χθες και τελικά ο άνδρας βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι από την υπάλληλο. Είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα για την αγοραπωλησία ενός ακινήτου και επέλεξε να κοιμηθεί σε ξενοδοχείο της παραλιακής.

Ο άνδρας με καταγωγή από το Κάιρο, είχε μπει στην Ελλάδα με ελβετική βίζα και δραστηριοποιούνταν σε Ελβετία και Ντουμπάι.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής.

Exit mobile version