ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στη Μόρια: Νεκρό μωρό 9 μηνών από αφυδάτωση

Μόρια: Την θλίψη σκόρπισε στον καταυλισμό της Μόριας ο θάνατος ενός μωρού, μόλις 9 μηνών από αφυδάτωση. Τον θάνατο του μωρού επιβεβαίωσαν και οι “Γιατροί χωρίς Σύνορα”, με την οργάνωση να αναφέρει ότι έχει διασταυρώσει την είδηση με το νοσοκομείο. Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό που καταδεικνύει τις πολύ δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες...
Σοκ στη Μόρια: Νεκρό μωρό 9 μηνών από αφυδάτωση

Μόρια: Την θλίψη σκόρπισε στον καταυλισμό της Μόριας ο θάνατος ενός μωρού, μόλις 9 μηνών από αφυδάτωση.

Τον θάνατο του μωρού επιβεβαίωσαν και οι “Γιατροί χωρίς Σύνορα”, με την οργάνωση να αναφέρει ότι έχει διασταυρώσει την είδηση με το νοσοκομείο.

Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό που καταδεικνύει τις πολύ δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν οι πρόσφυγες στους καταυλισμούς φιλοξενίας.

Μάλιστα η οργάνωση αναφέρει πως έχει διασταυρώσει την πληροφορία με το νοσοκομείο.

Το περιστατικό που καταδεικνύει τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν  οι πρόσφυγες στη Μόρια, που αντιμετωπίζει κρίσιμο πρόβλημα χωρητικότητας, ξυπνά μνήμες από την τραγωδία του Σεπτεμβρίου.

Τότε που ξέσπασε φωτιά στο κέντρο φιλοξενίας και ένα απανθρακωμένο πτώμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με ιδιωτικό όχημα.

Η κατάσταση στον χώρο ήταν έκρυθμη μετά τη φωτιά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια ανάμεσα σε πρόσφυγες και μετανάστες και αστυνομικούς, που έριξαν δακρυγόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζωγράφου: Ξύλο στους δρόμους μεταξύ οπαδών

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις απο το Dikaiologitika News

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ στη Μόρια: Νεκρό μωρό 9 μηνών από αφυδάτωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.