ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει η ομολογία της 22χρονης που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο…

Η 22χρονη φοιτήτρια υποστήριξε ότι  σκότωσε το παιδί της επειδή ήταν σε «κατάσταση πανικού», για να μην αποκαλυφθεί στη μητέρα της, η εγκυμοσύνη της. Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το περιστατικό με το νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε νεκρό στη Ν.Σμύρνη. Το άτυχο βρέφος βρέθηκε τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο, μέσα σε σακούλα, στον ακάλυπτο...
Σοκάρει η ομολογία της 22χρονης που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο…

Η 22χρονη φοιτήτρια υποστήριξε ότι  σκότωσε το παιδί της επειδή ήταν σε «κατάσταση πανικού», για να μην αποκαλυφθεί στη μητέρα της, η εγκυμοσύνη της.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το περιστατικό με το νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε νεκρό στη Ν.Σμύρνη. Το άτυχο βρέφος βρέθηκε τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο, μέσα σε σακούλα, στον ακάλυπτο πολυκατοικίας.

Ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, ταυτοποιήθηκε μετά από λήψη γενετικού υλικού, η δράστιδα του αποτρόπαιου εγκλήματος. Πρόκειται για 22χρονη φοιτήτρια η οποία παραδέχτηκε την ενοχή της, στην κατάθεση της.

Η νεαρή απέδωσε την πράξη της στο γεγονός ότι την κυρίευσε «πανικός» στην προσπάθεια της να κρύψει από τη μητέρα και τους συγγενείς της, το γεγονός ότι έμεινε έγκυος, από συμφοιτητή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα όλο αυτό το διάστημα κατάφερε να κρύψει την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη από τον περίγυρο της, λόγω των περιττών κιλών που είχε.

Η νεαρή  φέρεται να γέννησε  το αγοράκι, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής(20/4) προς ξημέρωμα Σαββάτου, μάλλον στην τουαλέτα του διαμερίσματος της, στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, της οδού Πριγκιποννήσων.  Στη συνέχεια, έκοψε τον ομφάλιο λώρο του παιδιού με ένα ψαλίδι, το τύλιξε σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια ροζ σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς πάντως, είναι, το εάν το μωρό έκλαιγε και εάν έκλαιγε, γιατί κανείς δεν έδωσε σημασία, αφού σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ενδέχεται το βρέφος να παρέμεινε ζωντανό επί περίπου 12 ώρες μέσα στη σακούλα και να κατέληξε τελικά, από τις κακουχίες.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Βρήκαν νεκρό βρέφος τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκάρει η ομολογία της 22χρονης που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.