ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστικό: Λιποθύμησε κοριτσάκι στη Ρόδο από την πείνα (vid)

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε σε φούρνο της Ρόδου, όταν νεαρή κοπέλα έχασε τις αισθήσεις περιμένοντας να αγοράσει ψωμί. Την είδηση, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «rodosreport.gr», έκαναν γνωστή στη Ρόδο εκπρόσωποι των ξενοδοχουπαλλήλων. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, πρόκειται για την κόρη ξενοδοχουπαλλήλου που έχει μείνει χωρίς εργασία λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο νησί....
Σοκαριστικό: Λιποθύμησε κοριτσάκι στη Ρόδο από την πείνα (vid)

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε σε φούρνο της Ρόδου, όταν νεαρή κοπέλα έχασε τις αισθήσεις περιμένοντας να αγοράσει ψωμί.

Την είδηση, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «rodosreport.gr», έκαναν γνωστή στη Ρόδο εκπρόσωποι των ξενοδοχουπαλλήλων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, πρόκειται για την κόρη ξενοδοχουπαλλήλου που έχει μείνει χωρίς εργασία λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο νησί.

Απο την πρώτη στιγμή που έχει γίνει γνωστό το περιστατικό στα Social Media πολίτες συγκεντρώνουν τρόφιμα για την οικογένεια.

Ο χειμώνας δυστυχώς θα είναι δύσκολος για πολλές οικογένειες στη Ρόδο που έχουν χάσει την δουλειά τους και καλό είναι να είμαστε σε επιφυλακή για να στηρίξουμε οικογένειες συνανθρώπων που θα βρεθούν σε ανάγκη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκαριστικό: Λιποθύμησε κοριτσάκι στη Ρόδο από την πείνα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.