ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στην Αθηνών – Κορίνθου (vid)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, όταν νταλίκα έχασε τον έλεγχο και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, δίπλωσε.
Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στην Αθηνών – Κορίνθου (vid)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με νταλίκα συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Χαϊδαρίου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δύο τουλάχιστον τραυματίες και ουρές χιλιομέτρων.   

Όπως μετέδωσε ο Alpha ένα φορτηγό που κινούταν στο ρεύμα προς Κόρινθο δίπλωσε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καταπλάκωσε ένα ΙΧ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού η πυροσβεστική απεγκλώβισε δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν τραυματισμένα σε νοσοκομεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αλμυρός: Άφαντος ο χειριστής στο μοιραίο λούνα παρκ (vids)

Το συγκεκριμένο ρεύμα του δρόμου, είναι κλειστό ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα διεξάγεται πλέον μόνο από τη δεξιά λωρίδα.Τα αίτια του τροχαίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ για το τροχαίο

Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στην Αθηνών – Κορίνθου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.