ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπύρος Φωκάς: Συγκινητική η ανταπόκριση για να βρεθεί ειδικό κρεβάτι

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Νανά Παλαιτσάκη
Σπύρος Φωκάς: Συγκινητική η ανταπόκριση για να βρεθεί ειδικό κρεβάτι

Σπύρος Φωκάς: Συγκινητική η ανταπόκριση προκειμένου να βρεθεί ειδικό κρεβάτι για τον αγαπημένο, διεθνούς φήμης, Έλληνα ηθοποιό.

Η ανάρτηση από τη Νανά Παλαιτσάκη τα λέει όλα:

«Τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους για την συγκινητική ανταπόκριση για να βρεθεί το ειδικό κρεβάτι για τον Σπύρο Φωκά.

Το ολοκαίνουργιο κρεβάτι που βλέπετε μαζί με ειδική αναπηρική καρέκλα και ειδικό στρώμα το δώρισε η κυρία Γεωργία Μαρκέα, ανιψιά του Λυκούργου Μαρκέα.

Η διάθεση των ανθρώπων για προσφορά αδιανόητη. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την Άννα Φόνσου, τον Σπύρο Μπιμπίλα, την δημοσιογράφο και φίλη Γιώτα Παππά, τη Ναταλία από την μεταφορική και φυσικά τον Θοδωρή Σεργιάδη που συντόνισε όλο το έργο.

Ξέρω ότι ο διευθυντής Πρόνοιας θα επισκεφθεί το σημείο που βρίσκεται ο Σπύρος, όπως και ξέρω ότι ο Διευθυντής του Βασίλη Κικίλια ενημερώθηκε. Τεράστιες προσφορές αγάπης από ανθρώπους που απλά προσφέρουν χωρίς να κρίνουν».

Διαβάστε ακόμη:

UEFA Ranking: Έχασε κι άλλο έδαφος το ελληνικό ποδόσφαιρο

Φωτιά – Εύβοια: Εικόνες που σοκάρουν κάνουν τον γύρω του κόσμου στα διεθνή ΜΜΕ

Φωτιές: Αυτά είναι όλα τα μέτρα για τους πυρόπληκτους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπύρος Φωκάς: Συγκινητική η ανταπόκριση για να βρεθεί ειδικό κρεβάτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.