ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Χίος – Oruc Reis: «Τους ξεφτιλίσαμε τους Τούρκους – Εκδιώχθηκε ο Διακόπουλος» (vid)

Στέφανος Χίος: Ο γνωστός δημοσιογράφος και προέβη σε μια σειρά αποκαλύψεων γύρω από τα περιστατικά με το Oruc Reis και το Kemal Reis.
Στέφανος Χίος – Oruc Reis: «Τους ξεφτιλίσαμε τους Τούρκους – Εκδιώχθηκε ο Διακόπουλος» (vid)

Στέφανος Χίος – Oruc Reis: Με τα ελληνοτουρκικά ασχολείται τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός δημοσιογράφος και προέβη σε μια σειρά αποκαλύψεων γύρω από τα περιστατικά με το Oruc Reis και το Kemal Reis.

Παράλληλα Στέφανος Χίος στάθηκε στην αναγκαστική εκδίωξη (όπως την χαρακτήρισε) του Ναυάρχου εν αποστρατεία Αλέξανδρου Διακόπουλου από την Κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόρια – Σοβαρά επεισόδια: Δεν άφηναν τους κατοίκους να διαδηλώσουν! Ζητούσαν ταυτότητα!

«Όπως δείχνουν τα πράγματα στην κυβέρνηση του μαντριού, όποιος λέει την αλήθεια, ή τίθεται εκτός μαντρικού ή τίθεται τρώει σφαίρες. Έτσι μετά από 48 ώρες ο κ. Διακόπουλος εκδιώχθηκε», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος δημοσιογράφος παραθέτοντας όλο το παρασκήνιο του περιστατικού με την παρουσία του Oruc Reis στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Επίσης ο Στέφανος Χίος αποκάλυψε ότι «…η κυβέρνηση ήταν έτοιμη να αποκεφαλίσει τον διοικητή της φρεγάτας «Λήμνος» τον Αντιπλοίαρχο (ΠΝ) Ιωάννη Σαλιάρη που κοπάνησε κι έκανε το φοβερό ρήγμα των 50 εκατ. δολαρίων στη φρεγάτα Kemal Reis. Η οποία είναι σημαία του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας. Επέφερε μεγάλο πλήγμα στο γόητρο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Έγιναν ρεζίλι, τους ξεφτιλίσαμε. Αυτό δεν άρεσε σε κάποιες δυνάμεις»

Συνεχίζοντας ο Στέφανος Χίος είπε για τον διοικητική του «Λήμνος»Τελικά δέχτηκε τα τυπικά, αναγκαστικά συγχαρητήρια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ενώ μερικοί έλεγαν για παρασημοφόρηση, κάποιοι ετοιμάζονταν να του ξηλώσουν τα γαλόνια. Γιατί αυτό το πράγμα αντιβαίνει στις αρχές υποτέλειας της κυβέρνησης στους Γερμανούς. Τι έπρεπε να κάνει ο πλοίαρχος. Τον τροχονόμο;»

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Κατασχέσεις από τραπεζικούς λογαριασμούς για απλήρωτες κλήσεις ακόμα και 20 ετών

Κατασχέσεις από τραπεζικούς λογαριασμούς για απλήρωτες κλήσεις ακόμα και 20 ετών

Πολλοί πολίτες βλέπουν χρήματα να λείπουν από τον λογαριασμό τους για παραβάσεις που είχαν ξεχάσει.

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνεχίζεται η καταιγίδα παραιτήσεων στο ΕΣΥ: Τα βρόντηξαν κι έφυγαν 2 νευροχειρουργοί στο νοσοκομείο Ρόδου αφού τους «έλιωναν» στις εφημερίες

Συνεχίζεται η καταιγίδα παραιτήσεων στο ΕΣΥ: Τα βρόντηξαν κι έφυγαν 2 νευροχειρουργοί στο νοσοκομείο Ρόδου αφού τους «έλιωναν» στις εφημερίες

Οι γιατροί αναγκάζονταν να κάνουν 10 εφημερίες το μήνα ο καθένας, ενώ το νοσοκομείο της Ρόδου παραμένει τραγικά υποστελεχωμένο

Κοινωνία
Κοινωνία: 2 παράλληλοι κόσμοι: Οι Έλληνες αποθέωσαν την «Αστερομάτα» ενώ ο Μητσοτάκης δεν έγραψε ούτε λέξη για τους Τούρκους στο μήνυμα για τη Γενοκτονία των Ποντίων

2 παράλληλοι κόσμοι: Οι Έλληνες αποθέωσαν την «Αστερομάτα» ενώ ο Μητσοτάκης δεν έγραψε ούτε λέξη για τους Τούρκους στο μήνυμα για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Την ώρα που οι Τούρκοι γιόρταζαν ανοιχτά τα εγκλήματα τους , ο πρωθυπουργός δεν έκανε την παραμικρή αναφορά σε «Γενοκτονία», «Τουρκία» και «Κεμάλ»

Κοινωνία
Κοινωνία: Η ΕΕ ύψωσε ΛΟΑΤΚΙ+ σημαία στις Βρυξέλλες – Απτόητοι συνεχίζουν να προωθούν την καταστροφική woke ατζέντα

Η ΕΕ ύψωσε ΛΟΑΤΚΙ+ σημαία στις Βρυξέλλες – Απτόητοι συνεχίζουν να προωθούν την καταστροφική woke ατζέντα

Η Ευρωπαϊκή ελίτ αγνοεί επιδεικτικά τη συντηρητική στροφή των Ευρωπαίων και επιμένει στην αυτοκτονική ατζέντα που αποκήρυξαν οι ΗΠΑ

Κοινωνία
Κόσμος: Τουρισμός : Γιατί ολοένα και περισσότεροι Τούρκοι επισκέπτονται την Ελλάδα

Τουρισμός : Γιατί ολοένα και περισσότεροι Τούρκοι επισκέπτονται την Ελλάδα

Πάνω από 1,2 εκατομμύρια Τούρκοι επισκέπτονται ετησίως την Ελλάδα, την ώρα που και οι Έλληνες επιλέγουν όλο και πιο συχνά την Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη και την Καππαδοκία για τις αποδράσεις τους.

Κόσμος
Must Read: Πανελλήνιες στην Ελλάδα: Η τσίχλα μπορεί να σε βοηθήσει να γράψεις καλύτερα στις εξετάσεις!

Πανελλήνιες στην Ελλάδα: Η τσίχλα μπορεί να σε βοηθήσει να γράψεις καλύτερα στις εξετάσεις!

Τέλος Μαΐου οι Πανελλήνιες ξεκινούν. Το άγχος κορυφώνεται, το διάβασμα φτάνει στα όρια... Κι όμως, ένα απλό κόλπο με τσίχλα μπορεί να σου δώσει μνήμη-μπόνοους την ώρα της εξέτασης!

Must Read
Ελευθέριος Ανδρώνης: DNA νεογνών: Γονιδιακό «σκλαβοπάζαρο» χωρίς την έγκρισή μας, σε ένα σκάνδαλο κολοσσιαίων διαστάσεων!

DNA νεογνών: Γονιδιακό «σκλαβοπάζαρο» χωρίς την έγκρισή μας, σε ένα σκάνδαλο κολοσσιαίων διαστάσεων!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανοίγει το κουτί της Πανδώρας, κάνοντας εμπόρευμα το DNA και υποθηκεύοντας το μέλλον των Ελλήνων

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας από τις θηριωδίες των Τούρκων!

Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας από τις θηριωδίες των Τούρκων!

Ένα προσωπικό ταξίδι επιστροφής στις ρίζες, στα άγια χώματα του Πόντου, εκεί όπου η μνήμη μετατρέπεται σε βίωμα και η Ρωμιοσύνη φωνάζει ακόμη. Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την επίσκεψη στην Παναγία Σουμελά,

Κοινωνία
Κοινωνία: Γιώργος Λιάγκας: Η τοξική φωνή που ηχεί από τον πάτο του βαρελιού

Γιώργος Λιάγκας: Η τοξική φωνή που ηχεί από τον πάτο του βαρελιού

Η Κλαυδία αντιπροσωπεύει ένα φρέσκο και υγιές όραμα ομοψυχίας - Ο Γιώργος Λιάγκας αντιπροσωπεύει τον μίζερο κόσμο της φτηνής τηλεόρασης

Κοινωνία