ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Κασσελάκης: ΤΕΛΟΣ! Ο Tyler βγήκε από το κάδρο – Τι έχει συμβεί

Ο Tyler μας απασχόλησε αρκετά που το που εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά πλέον δεν είναι στο κάδρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στέφανος Κασσελάκης: ΤΕΛΟΣ! Ο Tyler βγήκε από το κάδρο – Τι έχει συμβεί

Άλλαξε ύφος όλη η παρουσία του. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι πλέον συνεχώς με τον Tyler στο πλευρό του. Αυτό δείχνει μια στροφή 180 μοιρών για αυτό που θέλει να βγάλει προς τα έξω ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήθελε να δείξει την προοδευτικότητα του και την ανθρώπινη ατζέντα που έχει. Κάπου όμως το παράκανε. Μία τα… ντολμαδάκια, μία η Φάρλι και πόσο σημαντική είναι, μία ο Tyler… παράγινε. Πολιτικός είναι, αυριανός πρωθυπουργός θέλει να γίνει. Καιρός είναι να αποκτήσει αμιγώς πολιτικό λόγο (όχι ότι δεν έχει), αλλά και πολιτική απουσία.

Το επιθετικό marketing έπιασε τόπο. Κέρδισε την προεδρία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μπροστά του έχει να αντιμετωπίσει όμως τις αντιδράσεις του κόμματος, μαζί με τη μάχη που έχει να δώσει ενάντια στα άλλα κόμματα. Και φυσικά η αγαπημένη Φάρλι και η αξία της συντροφικότητας είναι σημαντικά. Κάποιος είπε όμως ώρα να πάμε παρακάτω Στέφανε, κι αυτός το πράττει.

Από το Sportime είχατε ενημερωθεί πως δεν θα επιστρέψει ο Tyler από την Αμερική αμέσως. Ήρθε στην πορεία. Οι κοινές εμφανίσεις περιορίστηκαν. Το πρώτο… κύμα «Στέφανος Κασσελάκης» πέρασε. Ο σκοπός επετεύχθη. Ένας τύπος που εκτός από τον πολιτικό κόσμο ικανοποίησε και αυτόν που διψούν για Life style καταστάσεις ήρθε σαν βεγγαλικό στη ζωή μας και το στοίχημα είναι να μείνει. Αν θέλει να μείνει.

Ο Tyler και η υπέρ του δέοντος προβολή του δεν βοηθούσε στο να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης το επόμενο βήμα. Αυτός είναι και ο λόγος που, για την ώρα, έχει βγει από το κάδρο. Μένει να δούμε για πόσο…

Στέφανος Κασσελάκης – Οι αναφορές που δεν βοήθησαν

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Όταν βλέπουμε ανάρμοστες εκδηλώσεις να γίνονται ακόμα και εντός των ναών, περιμένουμε να τους σεβαστεί ο κάθε «άνιωθος» Δήμαρχος;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ο K.Ανεστίδης απαντά για τις φερόμενες παράνομες επιδοτήσεις: «Με πήραν 50 τηλέφωνα από το Μαξίμου – Συκοφαντούν τον αγώνα των αγροτών»

Ο K.Ανεστίδης απαντά για τις φερόμενες παράνομες επιδοτήσεις: «Με πήραν 50 τηλέφωνα από το Μαξίμου – Συκοφαντούν τον αγώνα των αγροτών»

«Όταν είδαν ότι δεν τσιμπάω, σου λέει τώρα θα τον θάψουμε - Με κατηγορούν γιατί λέω αλήθειες ενώ είμαι νεοδημοκράτης απ' τα γεννοφάσκια μου»

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο «συστημένος» έλεγχος της ΑΑΔΕ στον Σύλλογο Τεμπών – Καρυστιανού: Έγινε για εκφοβισμό και για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο «συστημένος» έλεγχος της ΑΑΔΕ στον Σύλλογο Τεμπών – Καρυστιανού: Έγινε για εκφοβισμό και για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε

Φορολογικό «ντου» σε συγγενείς των Τεμπών και αγρότες - Η έφοδος της ΑΑΔΕ έγινε λίγο αφότου η Μ.Καρυστιανού προανήγγειλε νέο πολιτικό κίνημα

Κοινωνία
Κοινωνία: Ζωγράφου συμπλοκή: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στη Μακρυγιάννη – Σοβαρές καταγγελίες κατοίκων

Ζωγράφου συμπλοκή: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στη Μακρυγιάννη – Σοβαρές καταγγελίες κατοίκων

Επεισόδιο βίας με δεκάδες εφήβους στην οδό Μακρυγιάννη. Καταγγελίες για έλλειψη αστυνόμευσης δίπλα σε σχολεία.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγή τακτικής από την κυβέρνηση στις συνομιλίες με τα μπλόκα – Δείτε τι στέλνει επιλεκτικά στους αγρότες (Φωτό)

Αλλαγή τακτικής από την κυβέρνηση στις συνομιλίες με τα μπλόκα – Δείτε τι στέλνει επιλεκτικά στους αγρότες (Φωτό)

Η κυβέρνηση ξεκίνησε συνομιλίες με τους αγρότες αλλάζοντας στρατηγική μετά το μπλόκο των Ευζώνων, με επιλεκτικές προσκλήσεις και όχι μαζικές συναντήσεις.

Κοινωνία
Κοινωνία: Γεώργιος Αποστολάκης- Ο Αγώνας της Γης: Από τα Μπλόκα των Χωραφιών στις Πλατείες της Ευρώπης

Γεώργιος Αποστολάκης- Ο Αγώνας της Γης: Από τα Μπλόκα των Χωραφιών στις Πλατείες της Ευρώπης

Από τα μπλόκα των τρακτέρ στους επαρχιακούς δρόμους μέχρι τις πλατείες και τα διοικητικά κέντρα της Ευρώπης, η γη μιλά ξανά μέσα από αυτούς που τη δουλεύουν.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Οι ρόδες των τρακτέρ τράνταξαν τις Βρυξέλλες: Η πανευρωπαϊκή αγροτιά φώναξε «όχι» στη συμφωνία θανάτου με τη Mercosur

Οι ρόδες των τρακτέρ τράνταξαν τις Βρυξέλλες: Η πανευρωπαϊκή αγροτιά φώναξε «όχι» στη συμφωνία θανάτου με τη Mercosur

Η ΕΕ διεξάγει πόλεμο στην ίδια της την παραγωγή - Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες για την επιβίωση των αγροτών και τη διατροφική αυτάρκεια όλων μας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Βγαίνει και από πάνω ο Βορίδης απειλώντας τους αγρότες: «Με το “δεν μιλάω” στο τέλος δεν θα πάρει κανείς τίποτα»

Βγαίνει και από πάνω ο Βορίδης απειλώντας τους αγρότες: «Με το “δεν μιλάω” στο τέλος δεν θα πάρει κανείς τίποτα»

Αντί να απολογηθεί για την ασυδοσία των «φραπέδων», ο Μάκης Βορίδης προκαλεί κι από πάνω τους φτωχοποιημένους αγρότες

Κοινωνία
Κοινωνία: Νερό: Χαράτσι 9 ευρώ στον τριμηνιαίο λογαριασμό φέρνει η ΕΥΔΑΠ

Νερό: Χαράτσι 9 ευρώ στον τριμηνιαίο λογαριασμό φέρνει η ΕΥΔΑΠ

Οι χρεώσεις κατανάλωσης παραμένουν - για την ώρα ίδιες - αλλά αυξάνεται το πάγιο ύδρευσης και προστίθεται νέο πάγιο αποχέτευσης

Κοινωνία