ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατά συρροή βιαστή της Αλεξανδρούπολης (pics)

Η ΕΛ.ΑΣ δημοσιοποίησε τα στοιχεία του και φωτογραφίες του
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατά συρροή βιαστή της Αλεξανδρούπολης (pics)

Τα στοιχεία του κατά συρροή βιαστή της Αλεξανδρούπολης, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Πιο αναλυτικά όπως αναφέρεται τα στοιχεία δημοσιοποιούνται τα στοιχεία του ημεδαπού, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, καθώς κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον ΤΥΡΝΑΖΗ Αργύριο του Χριστοδούλου και της Γεωργίας, που γεννήθηκε την 25-3-1960, στη Βρυσούλα Φερών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 28 Ιουνίου 2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 25510-66250 και 25510-66251 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατά συρροή βιαστή της Αλεξανδρούπολης (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.