ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Λέσβο ο Αλέξης Τσίπρας για το 14ο Παραγωγικό και Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου

«Αστακός» το νησί
Στη Λέσβο ο Αλέξης Τσίπρας για το 14ο Παραγωγικό και Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας, κάτω από τα οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στη Μυτιλήνη το 14ο Παραγωγικό και Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου.

Στο νησί βρίσκονται επτά διμοιρίες των ΜΑΤ, με 170 άντρες οι οποίες θα φρουρούν τον Πρωθυπουργό, καθώς οι πολίτες του νησιού αναμένεται να διαδηλώσουν για το μεταναστευτικό ζήτημα.

Ακόμη στο νησί βρίσκονται και 40 άτομα κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας μαζί με άνδρες της κρατικής ασφάλειας αλλά και της ΕΥΠ.

Ακόμα στο νησί θα βρίσκεται και ομάδα από το τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών μηχανισμών.

Να σημειωθεί ακόμη πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του Πρωθυπουργού στο νησί θα υπάρχει ελικόπτερο, το οποίο θα ελέγχει από αέρος τυχόν ύποπτες κινήσεις ενώ για την ασφάλεια των επικοινωνιών και των τηλεφωνικών επαφών του ο Πρωθυπουργός θα προστατεύεται και ηλεκτρονικά.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στη Λέσβο ο Αλέξης Τσίπρας για το 14ο Παραγωγικό και Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.