ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία σοκ για την τηλεθέαση των παιδιών τις μέρες του κορονοϊού

Κατακόρυφη αύξηση στην τηλεθέαση και τον ημερήσιο χρόνο μπροστά στις τηλεοράσεις φέρνει η καραντίνα, με τους τηλεθεατές να περνούν πλέον περισσότερες από 8 ώρες με ανοικτή την τηλεόραση. Σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen, την εβδομάδα 11 έως 17 Μαρτίου (με ημερομηνία εκκίνησης δηλαδή την ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία), ο μέσος χρόνος τηλεθέασης για το...
Στοιχεία σοκ για την τηλεθέαση των παιδιών τις μέρες του κορονοϊού

Κατακόρυφη αύξηση στην τηλεθέαση και τον ημερήσιο χρόνο μπροστά στις τηλεοράσεις φέρνει η καραντίνα, με τους τηλεθεατές να περνούν πλέον περισσότερες από 8 ώρες με ανοικτή την τηλεόραση.

Σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen, την εβδομάδα 11 έως 17 Μαρτίου (με ημερομηνία εκκίνησης δηλαδή την ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία), ο μέσος χρόνος τηλεθέασης για το σύνολο του κοινού αυξήθηκε κατά 48 λεπτά αγγίζοντας τα 471 λεπτά, έναντι 423 σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα (από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου).

Σημαντική αύξηση, σχεδόν κατά 45%, σημειώθηκε στον ημερήσιο χρόνο τηλεθέασης των παιδιών ηλικίας 4 ετών έως 17 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Στρίπερ κάνουν ντελίβερι στις ΗΠΑ (vid)

Με τα σχολεία να παραμένουν κλειστά, ο χρόνος που πέρασαν οι νέοι τηλεθεατές μπροστά σε ανοικτούς δέκτες εκτοξεύτηκε από 222 σε 318 λεπτά την ημέρα. Η αύξηση ξεπερνά το 50% , αν συγκριθεί με την αντίστοιχη εβδομάδα του 2019, κατά την οποία ο μέσος χρόνος τηλεθέασης για τα παιδιά δεν ξεπερνούσε τα 216 λεπτά.

Ο υψηλότερος χρόνος παραμονής μπροστά σε ανοικτούς δέκτες σημειώνεται στις γυναίκες που «σπάνε» ρεκόρ με συνολικά 532 λεπτά, δηλαδή 8 ώρες και 52 λεπτά με πατημένο το «on» στην τηλεοπτική τους συσκευή.

Πηγή: Real Life

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.