ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ιθάκη ο Αλέξης Τσίπρας: «Έχουμε ακόμα αγώνες μπροστά μας… »

Δεν έχει γνωστοποιηθεί το πότε θα απευθύνει το διάγγελμα
Στην Ιθάκη ο Αλέξης Τσίπρας: «Έχουμε ακόμα αγώνες μπροστά μας… »

Στην Ιθάκη βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναμένεται να απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό, για την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.

Όπως φάνηκε, η επιλογή του νησιού δεν είναι τυχαία, καθώς υπάρχουν έντονοι συμβολισμοί με την Οδύσσεια και τα όσα πέρασε η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

«Η Ιθάκη είναι ιστορικός τόπος και η σημερινή εικόνα θα ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου και θα ταυτιστεί με την έξοδο από τα μνημόνια. Η άφιξη στη Ιθάκη δεν είναι το τέλος της περιπέτειας.Έχουμε ακόμα αγώνες μπροστά μας… », ανέφερε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα το σημείο όπου έχει επιλέξει ο πρωθυπουργός να απευθύνει το διάγγελμα Ωστόσο τα πιθανά μέρη είναι 3.

Το άγαλμα του Οδυσσέα,το Λαζαρέτο (το μικρό νησάκι στο λιμάνι της Ιθάκης, στο Βαθύ), ή το Κάστρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Ιθάκη ο Αλέξης Τσίπρας: «Έχουμε ακόμα αγώνες μπροστά μας… »», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.