ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ίδιο κελί με τον Τσοχατζόπουλο ο Αρτέμης Σώρρας (vid)

Το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε το απόγευμα της Πέμπτης (21/6), ο Αρτέμης Σώρρας. Ο ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις» οδηγήθηκε λίγο μετά τις 16:30 στη Ζ’ πτέρυγα φυλακών στην οποία βρίσκονται όσοι κατηγορούνται για οικονομικά εγκλήματα και φιλεοξενείται πλέον στον ίδιο θάλαμο που ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα μέτρα ασφαλείας...
Στο ίδιο κελί με τον Τσοχατζόπουλο ο Αρτέμης Σώρρας (vid)

Το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε το απόγευμα της Πέμπτης (21/6), ο Αρτέμης Σώρρας.

Ο ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις» οδηγήθηκε λίγο μετά τις 16:30 στη Ζ’ πτέρυγα φυλακών στην οποία βρίσκονται όσοι κατηγορούνται για οικονομικά εγκλήματα και φιλεοξενείται πλέον στον ίδιο θάλαμο που ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα μέτρα ασφαλείας που είχαν στηθεί εξαιτίας κατά τη διάρκεια της μεταγωγής Σωρρα στις φυλακές, εξαιτίας του κινδύνου να πέσουν πάνω στους οπαδούς του, οι οποίοι διαμαρτύρονταν έξω απ’ τα δικαστήρια.

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν πεζή από το Άλσος της Ευελπίδων στην γέφυρα Μουστοξύδη, όπου τους περίμεναν τα αυτοκίνητα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο ίδιο κελί με τον Τσοχατζόπουλο ο Αρτέμης Σώρρας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.