Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία

Νέες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κατά της συμφωνίας που υπογράφηκε στις Πρέσπες.

Πιο συγκεκριμένα η προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα της Κυριακής είναι συλλαλητήριο στο Σύνταγμα μπροστά στη Βουλή ενώ διοργανωτές είναι το κίνημα Εθνικής Άμυνας για τη Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος» και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων.

Στη Θεσσαλονίκη το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στις 7 ενώ διοργανωτές είναι οι ομάδες «Ελλάς – Hellas» και «ΟΧΙ στον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια».

Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου του Συντάγματος ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωση:

«Καλούμε όλους τους Έλληνες σε συλλαλητήριο την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 ώρα 6:00 μ.μ. μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων και την πλατεία Συντάγματος για να προκαλέσουμε τον συνταγματικό σεισμό όπου πρέπει να διατρανώσουμε ότι Ελλάς σημαίνει Μακεδονία και Μακεδόνες = Έλληνες, για να σταματήσουμε την προδοτική συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ και την απραξία και συνενοχή των ΑΝΕΛ».

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη ανέφεραν:

«Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την ακύρωση της συμφωνίας της παραχώρησης του όρου “Μακεδονία” στα Σκόπια. Δεν εγκαταλείπουμε αυτόν τον αγώνα μέχρι την πλήρη δικαίωση μας. Καλούμε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί 1 Ιουλίου και ώρα 7μ.μ. μπροστά από το Άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου απ’ όπου θα ξεκινήσει και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με κατάληξη στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου».