ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία

Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία
Συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία

Νέες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κατά της συμφωνίας που υπογράφηκε στις Πρέσπες.

Πιο συγκεκριμένα η προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα της Κυριακής είναι συλλαλητήριο στο Σύνταγμα μπροστά στη Βουλή ενώ διοργανωτές είναι το κίνημα Εθνικής Άμυνας για τη Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος» και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων.

Στη Θεσσαλονίκη το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στις 7 ενώ διοργανωτές είναι οι ομάδες «Ελλάς – Hellas» και «ΟΧΙ στον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια».

Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου του Συντάγματος ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωση:

«Καλούμε όλους τους Έλληνες σε συλλαλητήριο την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 ώρα 6:00 μ.μ. μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων και την πλατεία Συντάγματος για να προκαλέσουμε τον συνταγματικό σεισμό όπου πρέπει να διατρανώσουμε ότι Ελλάς σημαίνει Μακεδονία και Μακεδόνες = Έλληνες, για να σταματήσουμε την προδοτική συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ και την απραξία και συνενοχή των ΑΝΕΛ».

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη ανέφεραν:

«Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την ακύρωση της συμφωνίας της παραχώρησης του όρου “Μακεδονία” στα Σκόπια. Δεν εγκαταλείπουμε αυτόν τον αγώνα μέχρι την πλήρη δικαίωση μας. Καλούμε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί 1 Ιουλίου και ώρα 7μ.μ. μπροστά από το Άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου απ’ όπου θα ξεκινήσει και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με κατάληξη στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.